Login

Koningsspelen

In 2017 wordt op vrijdag 21 april voor de vijfde keer de Koningsspelen georganiseerd. Heeft u er al aan gedacht om attracties zoals stormbanen en diverse spellen voor vermaak te regelen? Geen probleem: bij Augie Attracties & Events hebben wij een groot assortiment van diverse spellen, springkussens en attracties te huur. De scholen die zich hebben aangemeld voor de Koningsspelen krijgen een feestpakket, ook wel doepakket genoemd, toegestuurd van die organisatie.  Op deze pagina leest u het assortiment dat we speciaal hebben geselecteerd voor de Koningsspelen 2017 voor basisscholen.

Spellen en attracties voor iedere leeftijd

Voor elk budget en elke leeftijd hebben wij geschikte spellen en attracties die u kunt huren. Stormbanen, survivalbanen en buikschuifbanen zijn namelijk uitstekend geschikt voor alle leeftijden. Of wat dacht u van de Spellenkermis die meerdere spellen bevat voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Perfect voor de Koningssportdag. Dit pakket bevat 30 spellen zodat u een compleet programma hiervoor kunt opzetten. Spelpakket Spellenkermis bevat onder andere:

  • Gatenkaasspel
  • Kat en muisspel
  • Trekbiljart
  • Koe melken
  • Spijker slaan
  • Paardje trek
  • Tuimeldoolhof

We hebben ook een spellencircuit met 24 spellen beschikbaar.

Koningsspele Stormbaan

Stormbaan

Zeker voor de Koningssportdag is een stormbaan van Augie het middelpunt van de aandacht. Onze thema stormbanen zijn keer op keer een succes bij de kinderen. Wat dacht u van:

Ook kunt u bij ons zelf een stormbaan samenstellen vanaf 14 tot wel 250 meter lang!

Gezond snoepen KoningsspelenGezond snoepen

De Koningsspelen zijn in 2013 opgericht om gezamenlijk en bovenal lichamelijk actief de inhuldiging van Koning Willem Alexander te vieren. Dit initiatief wordt elk jaar gevierd door leerlingen van basisscholen en om het gezonde aspect voort te zetten is gezond snoepen hierin erg belangrijk. Gezonde traktaties zoals vers fruit zijn niet alleen een lekker alternatief maar ook een welkome traktatie tijdens een dag vol inspanning. Ook het bereiden en uitdelen van vers fruit kunnen wij voor u doen.

Hoe reserveer of boek ik voor Koningsspelen 2017

In onze webshop staat exact vermeld wat het betreffende spel of attractie allemaal bevat. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling af te komen halen en zelf te retourneren of dat wij bij u komen bezorgen en ophalen. Om u geheel van alle gemakken te voorzien kunnen wij ook alles voor u opbouwen en afbreken.

Eenvoudig reserveren voor de Koningsspelen op 21 april kan telefonisch op 0523 – 614 823, via onze webshop door de gewenste datum in te voeren tijdens het bestellen of stuur een e-mail naar info@augie.nl.

Ook voor sportdag en laatste schooldag

We kunnen uw basisschool ook met andere evenementen ondersteunen zoals de sportdag, laatste schooldag en eerste schooldag. Spellenpakketten, springkussens, stormbanen, eten en drinken: met Augie maken we er een feestje van.

Over Augie Attracties & Events

Al ruim 20 jaar verhuren wij attracties vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart. Onze klanten komen uit het hele land, maar ook uit de regio. Bijvoorbeeld: Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Hoogeveen, Emmen en Almelo.