Login

Laatste Schooldag Basisschool

De laatste week voor de zomervakantie is vaak een rare week. De kinderen zijn met hun aandacht al bij de vakantie, de lessen lopen meestal niet meer gewoon door en stiekem hebben de leraren ook zin in de vakantie! Een spetterende laatste schooldag voor uw basisschool zorgt voor een mooie overgang tussen les en vakantie. Augie Attracties en Events heeft alles in huis om een spetterende laatste schooldag te organiseren.

Laatste Schooldag Basisschool Brandweer ThemaKies een thema

Een leuke manier om de laatste schooldag vorm te geven is door een thema te kiezen. Laat de docenten zich verkleden om in het thema te passen en organiseer activiteiten die binnen het thema passen. Denk aan thema’s als:

 • circus
 • kabouters en reuzen
 • Oudhollands
 • rond de wereld
 • tekenfilms
 • piraten
 • cowboys en indianen
 • brandweer, politie en ziekenhuis
 • dieren
 • superhelden
 • kastelen, ridders en prinsessen

Spelletjes

Eventjes uit het hoofd gaan en het lichaam weer goed voelen na al het leren op school. Spelletjes zijn hier uitermate voor geschikt. Ze laten zowel de hersens kraken als het lichaam bewegen. Hardlopers voor basisscholen zijn onze spelpakketten. Spelletjes bevorderen het samenwerken en dus de groepsbinding.

Laatste Schooldag Basisschool KasteelspringkussenSpringkussens

Springkussens hebben een magische werking op kinderen. We hebben ze in alle maten in ons assortiment en in vele thema’s: piraat, circus, Minion of kabouter. Bekijk hier onze springkussens.

Spelkussens

Op springkussens kan méér dan alleen springen. Onze spelkussens nodigen uit tot allerlei verschillende spellen zoals de stormbaan, bungeerun en spelkussens met water. Ons volledige assortiment spelkussens bekijkt u hier.

Iets lekkers erbij

Al dat spelen maakt hongerig! Voor een gezonde einde van het jaar kiest u voor ons vers fruit-kraampje dat onbeperkt bakjes fruitsalade uitdeelt. De poffertjeskraam en ranja-koeien zijn ook altijd populair bij jong en oud. Dit zijn al onze traktaties.

Andere ideeën laatste schooldag?

Heeft u andere ideeën voor de laatste schooldag van uw basisschool? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. Augie Attracties en Events is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in attractieverhuur en het organiseren van evenementen. Van het verhuren van een springkussen tot het volledig uit handen nemen van de organisatie, wij regelen het voor u!

Regio

Augie Attracties en Events werkt landelijk. We verhuren en organiseren in: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Augie is gevestigd in Dedemsvaart. Klanten die onze attracties bij ons komen afhalen komen vaak uit de regio: Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen, Slagharen, Balkbrug, Nieuwleusen en Hoogeveen.

Voeg de attracties en spelletjes die u wilt huren voor de laatste schooldag van uw basisschool toe aan uw winkelwagen en boek ze direct online!