Login

Sportdag Basisschool

Sportdag Basisschool

De jaarlijkse sportdag hoeft geen verplicht nummertje te zijn maar kan ook een feest zijn! Lekker actief bezig zijn met de hele school, dankzij de sportdagspellen van Augie Attracties en Events.

Eén basisschool of meerdere?

In veel plaatsen bundelen meerdere basisscholen de krachten om een grootse sportdag te organiseren. Dit zorgt voor veel klassen van dezelfde leeftijd die tegen elkaar kunnen strijden om de titel. Er zijn dan andere mogelijkheden dan wanneer u voor uw eigen basisschool een sportdag organiseert.

Competitief of niet?

Nog een factor om over na te denken bij het organiseren van de sportdag is of u er een competitief karakter aan wilt geven of niet. Voor een competitieve sportdag is een zeskamp een originele afwisseling. Voor een minder competitieve insteek kan aan leuke spelkussens gedacht worden of andere activiteiten waar plezier centraal staat.

Warm weer?

Bij warm weer is water een enorme magneet voor kinderen. Door waterspelletjes in het programma voor de groepen op te nemen kunnen de kinderen lekker afkoelen zodat ze er weer vol energie tegenaan kunnen. Bekijk het volledige aanbod van waterspelen bij Augie Attracties en Events.

Welke leeftijden?

Ook is het handig om vooraf te bedenken welke groepen allemaal meedoen met de sportdag. Doen de kleuters ook al mee? Of is het bijvoorbeeld alleen voor de bovenbouw? Hoe uiteenlopender de leeftijden, hoe breder het aanbod van spellen moeten zijn.

Stormbaan SportdagStormbanen

Een stormbaan is een uitdagende uitbreiding van uw sportdag. We hebben stormbanen in alle vormen, maten en thema’s in ons assortiment. Van 10 tot wel 48 meter lang! Populaire stormbanen voor de sportdag zijn:

Kinderzeskamp spellen

De kinderzeskamp is een reeks spellen waarbij teams strijden om de eerste plaats. Met zowel klassiekers zoals zaklopen en touwtrekken als kruipnetten en duoklompen. Losse spellen voor een kinderzeskamp zijn bijvoorbeeld: 

Populaire spellen

Onze voetbalattracties zijn altijd hits op sportdagen. Al vanaf €15,- excl. BTW is het doelschieten te huur. Voor de bovenbouw is bumpervoetbal een aanrader en ook rokkenvoetbal zorgt voor veel plezier. Kinderen houden van klimmen. Bekijk dus ook zeker de klimsport attracties.

Catering

Sport maakt hongerig en dorstig! Daarom is het goed om voor wat te eten en te drinken voor de leerlingen te zorgen. Augie kan ook de versnaperingen voor uw sportdag verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan onbeperkt poffertjes uitdelen, een ranja koe of vers fruitkraam.

Sportdag op maat

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van evenementen. Vraagt u zich af wat nu de beste spellen zijn voor de sportdag van uw basisschool? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Regio

Augie Attracties en Events werkt in heel Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Klanten die attracties en spellen zelf afhalen en weer terugbrengen komen vaak uit de regio van Dedemsvaart: Hardenberg, Ommen, Slagharen, Coevorden, Hoogeveen, Zwolle en Meppel.