Bungeetrampoline en Aqua Bubbles op

Urker VIS Food Festival

Maak metershoge salto's in de Bungee Trampline, ren rond in hamsterballen in het water en geniet van de lekkerste visgerechten op de eerste editie van het Urker VIS Food Festival.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/augie/domains/augie.nl/public_html/wp-content/themes/augie/resources/templates/parts/header/button.php on line 26

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni 2018 vindt de eerste editie van het Urker VIS Food Festival plaats, midden in het historische havengebied van Urk. Augie Attracties & Events zorgt voor een leuke en actieve aanvulling van dit festival met spectaculaire attracties als de Bungee Trampoline en Aqua Bubbles.

Het Urker VIS Food Festival is een culinair, laagdrempelig en sfeervol foodtruckfestival waarbij vis in de hoofdrol staat. Dit in combinatie met smakelijke polderproducten. Tijdens het festival bruist de Urker haven, net als vroeger, van vis en visserijbedrijvigheid. Foodtrucks staan opgesteld met foodondernemers uit Urk en de (Noordoost)polder. Ze maken de meest smaakvolle gerechtjes klaar van vis, aardappelen en groenten. Ceviche van Noordzeevis, gambashakers en frongo’s, friet met vistoppings, vistaquito’s en vis-O-fire… Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verrassende visvariaties die bezoekers te wachten staat. Natuurlijk is er ook een verse-vis-tafel en wordt de vis naar keuze ter plekke bereid. Een bijpassend drankje maakt het geheel compleet.

Mooie bungy trampoline

Metershoge salto’s maken met de Bungee Trampoline

Wanneer de ouders genieten van een heerlijke vis gerechtje, kunnen kinderen zich vermaken met onze spectaculaire attracties. Zo staat onze 8 meter hoge bungeetrampline op het festival. Een blikvanger die altijd hoge ogen scoort! En trouwens niet alleen bij kinderen, ook jongeren en volwassen staan vaak in de rij om hoog in de lucht te springen en salto’s te maken.

Waterpret met de aqua bubbles

Kinderen tot 16 jaar kunnen hun hart ophalen met onze aqua bubbles. Dit zijn grote opblaasbare doorzichtige ballen waarin je als een hamster rondrent. En dat in een bad met water! Maar je blijft volledig droog dankzij de grote bal om je heen. Deze attractie is altijd een grote publiekstrekker op evenementen, wij verwachten dat dit op het Urker VIS Festival niet anders is!

Sfeervolle haven, botters en (culturele) beleving

Het festival vindt plaats op de Dormakade en valt perfect samen met de jaarlijkse Ansjooprace; een zeilwedstrijd met houten vissersboten (botters) uit de tijd dat er nog werd gevist op ansjoop (ansjovis) in de Zuiderzee. Het geheel wordt omlijst met live muziek van Urker bodem, een boeiende verhalenroute Het Wonder van Urk en culturele activiteiten zoals fotoshoots in Urker klederdracht.

Gratis entree en muntenactie

Wie de attracties zelf wil bestormen of een hapje wil eten is welkom op vrijdag 15 juni 2018 van 17.00 tot 23.00 uur en zaterdag 16 juni 2018 van 12.00 tot 18.00 uur op de Dormakade op Urk. De entree is gratis, er wordt gewerkt met munten voor de verkoop van food, dranken en activiteiten. Van 1 tot en met 31 mei kunnen bezoekers munten met korting bestellen via www.visfoodfestival.nl (5 munten voor de prijs van 4).

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23