Koningsspelen 2021 coronaproof


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/augie/domains/augie.nl/public_html/wp-content/themes/augie/resources/templates/parts/header/button.php on line 26

Gelukkig gaan de Koningsspelen 2021 ondanks corona gewoon door

De Koningsspelen 2021 gaan dit jaar gelukkig gewoon door. Al dan niet in een aangepaste vorm. Juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om kinderen een sportieve en positieve dag te bezorgen. Op 23 april 2021 is het zover. Dan is de 9e editie van de Koningsspelen. Ieder jaar doen er zo’n 6000 basisscholen mee. Het is belangrijk om kinderen mee te geven dat lekker bewegen niet alleen leuk is, maar ook heel belangrijk.

Dit jaar helaas geen Koningsontbijt

Spijtig genoeg kan het Koningsontbijt dit jaar helaas niet doorgaan. Een gezamenlijk ontbijt op school is op dit moment binnen de coronamaatregelen niet wenselijk/mogelijk. Maar dit mag de pret niet drukken. Gelukkig gaan de Koningspelen 2021 wel gewoon door.

Samen geeft ons net dat beetje extra

Sinds 2018 hebben de Koningsspelen elk jaar een thema. Dit jaar is het thema ‘samen’. Corona laat zien dat we elkaar hard nodig hebben. Met het thema ‘IK+JIJ=WIJ’ wil de organisatie laten zien dat “samen” ons net dat beetje extra geeft. Wij helpen jouw school graag om er juist dit jaar een onvergetelijk, sportief en positief feest van te maken.

Wij kijken vooral naar wat er wél kan met de Koningsspelen 2021

Gelukkig hebben wij genoeg mogelijkheden om kinderen enthousiast te laten bewegen. Uiteraard geheel coronaproof. Wil jij voor de Koningsspelen gebruik maken van onze stormbaan, springkussens, Oud Hollandse spellen of iets anders? Samen kijken wij graag naar een passende invulling voor jouw school.

Koningsspelen 2021 ideeën:

Natuurlijk hebben wij veel meer mogelijkheden om kinderen lekker te laten bewegen. Bekijk onze website. Wat past het beste bij jou school?

Meer informatie?

Wil je meer algemene informatie over de Koningsspelen of de aangepaste vorm van Koningsspelen 2021? Klik dan hier

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23