Langste stormbaan

Langste stormbaan ter wereld

De langste stormbaan ter wereld huur je bij Augie! Onze Ultimate Survivalbaan is meer dan 500 meter lang. Dit maakt hem niet alleen de langste baan van Nederland, maar zelfs ter wereld!

Deze baan is samengesteld uit verschillende stormbanen en hindernisbanen, die je tevens los van elkaar kunt huren. Hij is volledig aan te passen aan jouw wensen. Of hij nou bedoeld is voor bootcampers, kinderen en of je hem nou binnen of buiten neer wilt zetten. Wij creëren een unieke ervaring voor jouw evenement. Daarbij is het natuurlijk een enorme publiekstrekker!

Wereldrecord

Onze stormbaan wist het nieuws al te halen in 2017, toen hij met 325 meter de langste stormbaan ter wereld was. Zie de berichten op Nu.nl. Metro en NOS). Daarna is een baan uit België tijdelijk de langste baan geweest. Maar in 2018 hebben we wederom het wereldrecord behaald met de baan van in totaal 554 meter! Daarom staat hij in het Guinnes Book of Records!

Nieuw wereldrecord op jouw evenement?

De langste stormbaan ter wereld is natuurlijk een geweldige publiekstrekker voor jouw evenement. Wil je dat er nog jaren over jouw evenement gesproken wordt? Wie weet kunnen we proberen samen het wereldrecord te verbreken! Bijna ieder jaar hebben wij namelijk nieuwe onderdelen om aan de baan toe te voegen. Dus wie weet wordt het record verbroken op jouw evenement, daar wil natuurlijk iedereen bij zijn!

Wil je alvast een voorproefje? De stormbaan stond ook dit jaar weer op het evenement Stormbaan XXL in Groningen.

Bekijk de trailer:

 

Langste opblaasbare stormbaan: veilig en gekeurd

Het veilig plaatsen van meer dan 500 meter aan stormbaan doe je niet zomaar. Er is veel om op te letten. Met onze jarenlange ervaring in het verhuren van attracties weten wij als geen ander waar op te letten bij het samenstellen, neerzetten en begeleiden van stormbanen. Dit doen we zowel voor particulieren als op de grote evenementen. Wij zijn dan ook de enige attractieverhuurder in Nederland die een baan van meer dan 500 meter op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsen.

Wij helpen graag!

Wil jij deze baan huren voor jouw evenement? Of proberen een nieuw wereldrecord te zetten? Bel ons gerust om de mogelijkheden de bespreken: 0523 - 61 48 23 of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Ultimate Survivalbaan.

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op