De grootste en langste Stormbaan ter wereld nu bij Augie te bestellen. Wij kunnen de survivalbaan aanpassen aan uw wensen qua vorm en hindernissoort, of de baan nu voor kinderen of bootcampers bedoeld is.

Langste Stormbaan

Met zijn lengte van 375 meter kan Augie Attractieverhuur als enige in Nederland deze Stormbaan op een veilige en verantwoordelijke manier plaatsen. Alle onderdelen zijn gekeurd en alle onderdelen worden zorgvuldig gekoppeld. Hierdoor is de Ultimate Survival Course de Attractie van 2018..!!

Langste Indoor Stormbaan in de Bonte Wever in Assen

De Bonte Wever in Assen wilde de Langste Indoor Stormbaan indoor geplaatst hebben. Ondanks de beperkte ruimte en geen mogelijkheid om de “natte delen” binnen te gebruiken, hebben wij met meten en puzzelen toch een baan kunnen plaatsen in de vorm van de letter W. Oorspronkelijk zou de baan 5 dagen blijven staan, maar door het overweldigende succes is het evenement met 7 dagen verlengd.

Langste Stormbaan bij U?

Wilt u ook een grote Stormbaan in uw woonplaats of op uw evenement? Wij komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken.

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van kortingen en acties!