10.000 m2 speelplezier

Mega Springkussen Festival

Iedere voorjaarsvakantie en herfstvakantie in Hangar 11 in Enschede: het mega Springkussen Festival! Met springkussens, een speciale peuterhoek, schminken, een ballonnenclown, suikerspinnen, popcorn en iedere middag een swingende kinderdisco.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/augie/domains/augie.nl/public_html/wp-content/themes/augie/resources/templates/parts/header/button.php on line 26

Nog even en het is zover: het Mega Springkussenfestival in Hangar 11 in Enschede. Dit indoor festival biedt maar liefst 10.000 m2 ruimte aan speelplezier voor kinderen, met natuurlijk heel veel van onze springkussens!

Iedere voorjaarsvakantie en herfstvakantie wordt Hangar 11 in Enschede omgetoverd tot springkussenparadijs. Met ruim 20 springkussens hoeven kinderen zich hier niet te vervelen. Ze kunnen onder andere springen op onze stormbanen, de van wipe-out bekende sweeper en vele bijzondere springkussens.

Suikerspinnen en popcorn

Behalve springen, kunnen kinderen zich ook laten schminken en is er een ballonnenclown. Er zijn suikerspinnen en popcorn om van te snoepen en voor de allerkleinsten is er een speciale peuterhoek en een pamperruimte. Daarnaast is er iedere middag een swingende kinderdisco.

De locatie van het springkussen festival

Het festival wordt gehouden op een bijzondere locatie. Hangar 11 was vroeger namelijk een werkplaats op het Vliegveld Twente in Enschede, waar F16’s werden onderhouden. Tegenwoordig is Hangar 11 een grote en unieke evenementenlocatie. Het Springkussen Festival heeft voldoende parkeergelegenheid en die is helemaal gratis!

Meer informatie en tickets

Wil jij deze voorjaarsvakantie een leuk uitje voor je (klein)kinderen, neefjes of nichtjes, buurtkinderen, etc? Kom dan naar het Mega Springkussen Festival! Ga voor meer informatie en tickets naar de website van het springkussenfestival.

Mega springkussen festival

Zelf een springkussenfestival organiseren?

Wil je zelf een springkussenfestival organiseren? Dat is mogelijk! Wij van Augie Attracties en Events hebben alle kennis en ervaring is huis om een zo gevarieerd mogelijke en voor alle leeftijden geslaagde dag te realiseren.

Meer informatie over het organiseren van een springkussen festival

 

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23