Eenvoudig online bestellen

Nieuwe website

Augie.nl is vernieuwd! Niet alleen heeft onze website een mooi en fris jasje gekregen, ook kun je nu heel makkelijk online bestellen.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/augie/domains/augie.nl/public_html/wp-content/themes/augie/resources/templates/parts/header/button.php on line 26

Augie.nl is vernieuwd! Niet alleen heeft onze website een mooie en frisse look gekregen die goed past bij ons bedrijf, ook kun je nu heel makkelijk online bestellen. Zowel vanaf je desktop als mobiel.

Online beschikbaarheid controleren

Wanneer je een attractie wilt huren, kun je nu zelf heel eenvoudig controleren of de attractie beschikbaar is op de door jou gekozen datum en tijd. Ga hiervoor naar de betreffende attractie. In de kalender kun je direct zien op of de attractie nog vrij is.

Direct bestellen of een offerte aanvragen

Is de attractie beschikbaar op de door jou gekozen datum? Dan kun je hem in de winkelwagen plaatsen en vervolgens direct bestellen of een offerte aanvragen. Zo eenvoudig is het! Op deze manier willen wij het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om bij ons te huren. Je hoeft niet te wachten op een reactie en weet direct waar je aan toe bent. Wil je liever persoonlijk contact, heb je vragen of wil je een advies op maat? Natuurlijk kun je ons ook altijd nog bellen op 0523 – 614823, het contactformulier invullen of langskomen voor een kopje koffie!

Voor de ontwikkeling van onze website hebben wij samengewerkt met StandOut Reclame, een (online) marketingbureau uit Ommen.

 

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23