Wereldrecord met stormbaan van Augie

Langste stormbaan ter wereld

Augie heeft het wereldrecord van de langste stormbaan ter wereld verbroken! In Willemsoord in Den Helder plaatsten we in samenwerking met onze collega's van Jumpverhuur een stormbaan van meer dan 500 meter! Dit betekent een nieuw wereldrecord, waarmee we het Guinness Book of Records zullen halen!

In 2017 hadden wij al het record van de langste stormbaan ter wereld verbroken, met een baan van 325 meter lang. Hiermee haalden we onder andere Nu.nl. Metro en NOS. Hierna wist een Belgische verhuurder ons in te halen met een langere baan, maar niet voor lang! Wij hebben weer veel nieuwe stormbaan onderdelen en door deze toe te voegen aan onze Ultimate Survivalbaan wisten we in Den Helder een baan neer te zetten van maarliefst 554 meter!

Nieuw wereldrecord op jouw evenement?

Wil jij de langste stormbaan ter wereld op jouw evenement? Dat kan! Wij verhuren de langste stormbaan ter wereld als de Ultimate Survivalbaan. Bijna ieder jaar voegen we nieuwe stormbaanonderdelen toe, dus misschien kun je wel een nieuw record vestigen op jouw evenement? Dat is natuurlijk een publiekstrekker van jewelste waar nog lang over gesproken zal worden! Met onze jarenlange ervaring in het verhuren van stormbanen en springkussens zijn wij de enige attractieverhuurders in Nederland die een baan van meer dan 500 meter op een veilige en verantwoorde manier kunnen plaatsen.

Meer informatie over het huren van de langste stormbaan ter wereld. 

 

 

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23