Vacature: logistiek /
allround medewerker (fulltime)

Ben jij enthousiast, flexibel en vind je het leuk om een afwisselende baan te hebben waarvoor je op evenementen door heel Nederland komt? Lees dan snel verder!

Ben jij enthousiast, flexibel en vind je het leuk om een afwisselende baan te hebben waarvoor je op evenementen door heel Nederland komt? Lees dan snel verder! Augie Attracties & Event is namelijk op zoek naar een:

Logistiek / allround medewerker

Als logistiek / allround medewerker ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van onderhoud, distributie en begeleiding van al onze spellen en attracties. Daarbij werk je zowel in het magazijn, de werkplaats als op locaties door heel Nederland.

Wie zoeken wij?

Jij bent enthousiast en kunt zowel zelfstandig werken, als in een team met wisselende collega’s. Ook ben je sociaal en kun je goed met mensen omgaan, waaronder met kinderen. Je hebt geen bepaalde opleiding of ervaring nodig, wij vinden het belangrijker dat je leergierig en gemotiveerd bent. Daarbij is technisch inzicht een pre. Verder vind je het niet erg om in het weekend, op feestdagen en in vakanties te werken. Omdat het werk lichamelijk arbeidsintensief kan zijn is een goede gezondheid gewenst.

Verder:

  • Rijbewijs B is verplicht en je bent bereid om je rijbewijs E te halen indien je deze nog niet hebt.
  • Je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen. Dit kunnen wij voor je verzorgen.
  • Ben je woonachtig in Dedemsvaart of directe omgeving.

Wat bieden we je?

Je komt te werken bij dé attractiespecialist van Nederland waar geen dag hetzelfde is! In deze afwisselende baan kom je op vele leuke evenementen in heel Nederland en werk je in een gezellig team. De ene keer werk je in onze loods, dan weer sta je lekker in de buitenlucht of op een gezellig evenement. Je hebt veel vrijheid, zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden. We bieden je een baan voor ca. 36 uur, de werktijden en uren wisselen echter per seizoen.

Solliciteer nu!

Iets voor jou? Solliciteer snel! Mail je sollicitatiebrief met cv naar info@augie.nl t.a.v. Natasja.

 

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23