400 meter klimplezier in de meivakantie

Stormbaan XXL in MartiniPlaza

In de meivakantie staat onze stormbaan in de MartiniPlaza in Groningen. En dit is met zijn 400 meter lang de allerlangste indoor stormbaan ter wereld! 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/augie/domains/augie.nl/public_html/wp-content/themes/augie/resources/templates/parts/header/button.php on line 26

Wil je onze stormbaan beklimmen? Dit is je kans! In de meivakantie staat onze stormbaan XXL namelijk in de MartiniPlaza in Groningen. En dit is met zijn 400 meter lang de allerlangste indoor stormbaan ter wereld!

Stormbaan XXL voor jong en oud

Deze stormbaan XXL is van 2 t/m 6 mei toegankelijk voor jong én oud. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar geldt: meedoen onder toezicht van een ouder of verzorger. Per kind mag één ouder/verzorger gratis mee op de stormbaan.

Battle Run (16+)

Hou je wel van een beetje competitie? In de avonden op 2 en 3 mei is er een heuze Battle Run, voor iedereen die ouder is dan 16 jaar. Daag je collega’s, sportclub, vrienden of studentenvereniging uit om mee te doen! Op 6 mei strijden de 20 snelste deelnemers tegen elkaar in de finale.

Meer informatie en tickets

Zin een een leuke uitje in de meivakantie? De stormbaan is van woensdag tot zondag dagelijks te beklimmen. De Battle Run is op 2 en 3 mei in de avond. Meer informatie en tickets voor de Stormbaan XXL vind je op de website van MartiniPlaza.

Stormbaan huren?

Wil je zelf deze langste stormbaan ter wereld een keer huren? Bijvoorbeeld voor een survivalrun, bootcamp, introductieweek voor studenten of een  speciaal stormbaan en/of springkussen festival? Dat kan! Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Is 400 meter je iets te veel? Je kunt ook zelf je stormbaan samenstellen.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23