Nieuwe locatie voor Augie

Wij zijn verhuisd

Augie Attracties & Events is uit haar jasje gegroeid! Daarom zijn wij verhuisd naar een grotere en betere locatie.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/augie/domains/augie.nl/public_html/wp-content/themes/augie/resources/templates/parts/header/button.php on line 26

Augie Attracties & Events groeit. Zo hard zelfs, dat we uit onze jasje zijn gegroeid. Daarom werd het tijd om te verhuizen naar een grotere en betere locatie. Achter de schermen waren we er al even druk mee en afgelopen weekend zijn we dan echt over gegaan naar onze nieuwe locatie!

Onze nieuwe adres is:

Augie Attracties & Events
Rollepaal 3
7701 BR Dedemsvaart

Goed bereikbaar en makkelijk parkeren

Het voordeel van deze nieuwe locatie is niet alleen dat er meer ruimte is, ook zijn er meer parkeerplaatsen, meer ruimte om te laden en lossen en het pand heeft een een prettige ontvangst. Dit maakt het voor jou als klant ook makkelijker om gehuurde producten zoals springkussens en opblaasbare Abraham/Sarah poppen op te halen en terug te brengen. Deze nieuwe locatie ligt op nog geen 2 minuten rijden van de vorige locatie op het industrieterrein van Dedemsvaart en is gemakkelijk te bereiken vanaf de N377 (Coevorderweg). Je kunt ons trouwens nog steeds bereiken op hetzelfde telefoonnummer!

Showroom met feestartikelen

Niet alleen is het nieuwe pand groter en beter bereikbaar, ook is er ruimte voor een showroom waar we feestartikelen verkopen. Denk hierbij onder andere aan slingers en huldeborden voor Abraham en Sarah poppen. Hierdoor ben je bij een feestje of jubilea in één keer klaar. We vertellen er later meer over. Wil je op als eerste op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook! Natuurlijk ben je ook op onze nieuwe locatie van harte welkom voor een kopje koffie en een adviserend gesprek. Tot snel!

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23