Opblaasbare

Abraham pop

Wanneer iemand 50 jaar wordt mag een grote opblaasbare Abraham of Sarah pop natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Bij ons huur je Abraham poppen in alle soorten en maten.

Abraham pop huren?

Abraham pop huren? Augie Attractieverhuur heeft ze in alle soorten en maten! Wanneer iemand Abraham of Sarah ziet mag een grote opblaasbare pop natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Laat iedereen maar zien dat de jarige Abraham 50 jaar is geworden! Wij hebben voor ieder type persoon een passende feestpop. En wordt iemand 25, 30, 40, 50, 60, of 65 jaar? Verras hem ook dan met een grote pop in de tuin!

 

Opblaas Abraham in alle soorten en maten

Bij Augie is niet alleen een standaard Abraham opblaaspop te huur. Deze klassieker is nog altijd zeer geliefd, maar nog leuker is het om een pop neer te zetten die ook echt aan de jarige doet denken! Daarom verhuren wij opblaas Abraham poppen die passen bij een bepaald uiterlijk, beroep, hobby of karaktereigenschap. Hieronder een kleine greep uit ons aanbod Abraham ‘typetjes’.

 

Abraham pop met rollator

BOEK NU!

Abraham feestpoppen!
v.a. €35,00

Bekijken

Voor iedere gelegenheid!

De feestpoppen zijn trouwens niet alleen geschikt wanneer iemand 50 jaar wordt. Ook als een vriend of familielied 25, 30, 40, 50, 60, of 65 jaar wordt is het leuk om hem of haar te verrassen met een luchtpop. Wij vervangen dan het rozet waar de leeftijd op staat. Speciaal voor 25-jarigen is er ook de halve Abraham of halve Sarah te huur. En is er een baby geboren? Zet dan een grote opblaasbare baby in de tuin!

 

Zo is er voor bijna iedereen wel een passende pop te vinden. Of de jarige het hier zelf ook helemaal mee eens is laten we in het midden ;) Naast de verschillende eigenschappen, variëren de poppen ook in hoogte. Van een kleine 3 meter tot een pop van maar liefst 6 meter hoog! Met zo’n eye-catcher kan niemand om het jubileum heen.

Waarom huren bij Augie

Inmiddels zijn er veel Abrahamverhuur bedrijven in Nederland, maar bijna nergens heb je zoveel keuze aan feestpoppen. Wanneer je een opblaasbare Abraham of Sarah bij ons huurt, rekenen wij een dagprijs voor drie dagen huur. Dit betekent dat je de pop een dag voor de feestdag bij ons kunt afhalen en een dag na de feestdag weer terugbrengt. Want natuurlijk hoort een Abraham of Sarah de avond van te voren neergezet te worden. Denk trouwens ook aan verlichting bij de pop, zodat hij ook in het donker goed zichtbaar is. Wanneer je bij ons huurt ben je verzekerd van goede kwaliteit, zo controleren wij alle poppen voordat ze verhuurd worden.

Kortom, wanneer je een opblaas Abraham huurt bij Augie profiteer je van de volgende voordelen:

  • Het grootste assortiment Abraham en Sarah poppen van de regio
  • Drie dagen huren voor de prijs van één
  • Kwaliteit: alle poppen zijn vooraf gecontroleerd

Wij verhuren vanaf ons pand in Dedemsvaart in een straal van maximaal 25 km. Dat wil zeggen in o.a. Dedemsvaart, Ommen, Balkbrug, Nieuwleusen, Zuidwolde, Slagharen, Hardenberg, Bergentheim, Coevorden en Hoogeveen.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op