Ruim 20 jaar ervaring!

Over ons

Na ruim 20 jaar ervaring in deze branche, staan wij vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart zeven dagen per week voor je klaar met ons brede en meest complete assortiment van Noord Nederland. De kern van het bedrijf bestaat uit twee vaste medewerkers, Natasja en Jan August, waardoor je veelal contact hebt met dezelfde persoon. Hierdoor houden wij de lijntjes kort, dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

Even voorstellen

Jan August

“Wat als hobby begon met Showduikteam De Mafkickers is uitgegroeid tot Augie Attracties & Events. En dat terwijl gymnastiekleraar en Klinisch Chemisch Analist mijn oorspronkelijke beroepen zijn waarin ik 12,5 jaar werkzaam ben geweest. Soms kan het raar lopen, maar ik ben ontzettend blij en trots met het resultaat. En over de samenwerking met Natasja; niets anders dan lof…”

Natasja

“Na mijn opleiding ben ik gaan werken als begeleider van verstandelijk gehandicapten. Ben daarmee gestopt om een gezin te stichten en dat is met 5 kinderen wel aardig gelukt. Ruim 8 jaar geleden ben ik bij Augie Attractieverhuur binnengerold als schminkster. Tegenwoordig tref je mij overal aan; aan de telefoon, op de mail, aan de balie, bij jou op gesprek, maar ook op de werkvloer en op ons evenement. Een fijne en zeer gevarieerde baan dus…”

Spectaculaire attracties

Ieder seizoen zorgen wij ervoor dat ons aanbod aan spectaculaire attracties aangevuld wordt met nieuwe artikelen. In deze catalogus en vooral op onze website staat alle informatie uitvoerig beschreven, zodat je jouw event eenvoudig kunt voorbereiden.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Voor het seizoen weer begint, worden al onze attracties opgebouwd voor de jaarlijkse keuring en certificering.

En wat je niet ziet, maar wel van ons verwacht is dat al onze artikelen na terugkomst van de klant worden opgezet en nagekeken, zodat het weer in de stelling gereed ligt voor een volgende klant. Met een team van circa 30 parttimers en oproepkrachten doen wij dat graag.

Advies op maat

Wij bieden een zeer ruim aanbod. Dat is fijn, want zo hebben wij voor ieder wat wils. Soms kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wil je in dat geval hulp of advies, dan helpen wij je graag. Dit kan per telefoon, per mail, maar je kunt ook heerlijk ouderwets langskomen voor een kop koffie en een adviserend gesprek.

Jan August Minke en Natasja Nijenkamp

Augie Attracties & Events in de media

Wij verhuren aan particulieren, maar ook veel organisatoren van grote evenementen kiezen voor Augie Attracties & Events. En dat levert soms een mooie foto, video of artikel op in de media!

De attractieverhuur specialist van Overijssel, Groningen, Friesland en Drenthe.