Attractieverhuur

Ben je op zoek naar een bijzondere attractie voor je evenement? Augie is specialist op het gebied van attractieverhuur. Of het nu gaat om een springkussen voor een kinderfeestje of om de complete invulling van een evenement. Wij hebben de passende attractie en verhuren door heel Nederland.

Specialist in Attractieverhuur

Ben je op zoek naar een bijzondere attractie voor je evenement? Augie is al 20 jaar specialist als het gaat om attractieverhuur. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder springkussen of de complete invulling van een groot evenement. Wij hebben de passende attractie en verhuren door heel Nederland. Daarbij denken we graag met je mee, want dankzij onze jarenlange ervaring weten we goed wat werkt op welk type evenement, wat de juiste opstelling is en waar je allemaal rekening mee dient te houden.

Bijzonder springkussen huren

Het meest populair zijn onze bijzondere springkussens, stormbanen en Top Attracties. De springkussens die wij verhuren zien er niet alleen spectaculair uit, ook hebben ze vaak obstakels die het voor kinderen nog leuker maken om erop te spelen. Zoals een LEGO brandweer springkussen met glijbaan, een tractor springkussen of zelfs een krokodil springkussen waarvan de bek open en dicht gaat! Een springkussen is de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een wijkfeest of open dag, maar ook om particulier te huren. En dit kan al vanaf 35 euro.

Langste stombaan ter wereld!

Ook onze stormbanen zijn echte toppers. Daarbij verhuren wij de langste stormbaan ter wereld! Met maar liefst 375 meter aan spring-, glij- en klimplezier is dit de ultieme survivalbaan. Ook kun je kleinere stormbanen bij ons huren, die erg geliefd zijn bij het organiseren van een sportdag, zeskamp of introductieweek voor studenten.

Bekijk alle stormbanen

Top attracties huren

Wil je echts iets bijzonders op je feest, evenement of festival? Kies dan voor onze Top Attracties. Dit zijn unieke attracties die ieder evenement onvergetelijk maken. Ze gaan de hoogte in, zijn heel bekend of juist uniek in hun soort. Wat dacht je van een zweefmolen voor de allerkleinsten, een springkussen met vrije val voor de grotere kinderen (en volwassenen!) en de ontzettend populaire Looping Bikes voor studenten? Voor wie wel in is voor een beetje competitie is bubble voetbal een absolute aanrader.

Bekijk alle top attracties

Reserveren bij Augie!

Kortom: als ervaren specialist op het gebied van attractieverhuur hebben we met altijd iets passends voor ieder evenement. Kijk gerust eens rond in ons brede aanbod. Weet je al welke attractie je wilt huren? Reserveer hem dan eenvoudig door hem in de winkelwagen te plaatsen. Je ziet dan ook direct of de attractie beschikbaar is op de door jou gekozen dag.

Wil je graag vrijblijvend advies of een offerte op maat? Bel ons dan op 0523 – 614823, stel je vraag via het contactformulier, of kom gezellig langs voor een adviserend gesprek onder het genot van een kop koffie.

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op