Augie heeft verschillende bezorgmethodes:

  • Afhalen en retourneren
  • Bezorgen en ophalen
  • Bezorgen en opbouwen
  • Compleet verzorgd

Afhalen en retourneren

U haalt zelf de gehuurde attracties op bij Augie en brengt deze op het afgesproken moment weer retour. U brengt de attracties natuurlijk in dezelfde conditie terug. Let wel op, niet alle attracties zijn zelf af te halen.

Bezorgen en ophalen

Als u kiest voor bezorgen en ophalen dan komen wij de gehuurde attracties op de gewenste tijden bezorgen en ophalen. U kiest het moment dat u het best uitkomt. Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij transportkosten. Deze vindt u onder aan deze pagina.

Bezorgen en opbouwen

Augie bezorgd de gehuurde attracties op de gewenste locatie en tijd en bouwt deze op. Wanneer u kiest voor de optie opbouwen gaan wij er vanuit dat u (waar nodig) mensen ter beschikking heeft die ons personeel helpen.

Compleet verzorgd

Bij compleet verzorgde attracties zorgen wij voor het op- en afbouwen van de attractie(s) én het begeleiden daarvan. Bij sommige attracties is enige hulp van u nodig. Wij melden dit vooraf op de opdrachtbevestiging. Compleet verzorgde attracties hebben standaard 4 draaiuren, tenzij anders vermeld.

Transportkosten

Bezorg- en ophaalkosten bedragen €15 instaptarief. Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij 4 keer de afstand van de km x €0,95 cent. 2x heen en 2x terug.

Bijvoorbeeld: Uw locatie is 10 km verderop dan rekenen wij €15 + 4 x 10 x €0,95 = €53

Bij een compleet verzorgd pakket blijven wij op de locatie. Daarom rekenen wij voor het bezorgen en ophalen 2 keer de afstand van de km x €0,95 cent. 1x heen en 1x terug. Het instaptarief is €15.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23