Augie heeft verschillende bezorgmethodes:

  • Afhalen en retourneren
  • Bezorgen en ophalen
  • Bezorgen en opbouwen
  • Compleet verzorgd

Afhalen en retourneren

Per 1 januari 2023 is het niet meer mogelijk om luchtkussens (springkussens en stormbanen) zelf af te halen. Wegens aanpassingen in de Wetgeving met betrekking tot Attracties en Speeltoestellen (WAS), komen wij luchtkussen alleen nog bezorgen en opbouwen.

Het is nog wel mogelijk om andere materialen zelf af te halen en te retourneren. U brengt deze materialen natuurlijk in dezelfde conditie en op het afgesproken tijdstip retour.

Bezorgen en ophalen

Als u kiest voor bezorgen en ophalen dan komen wij de gehuurde attracties op de gewenste tijden bezorgen en ophalen. U kiest het moment dat u het best uitkomt. Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij transportkosten. Deze vindt u onder aan deze pagina.

Bezorgen en opbouwen

Augie bezorgd de gehuurde attracties op de gewenste locatie en tijd en bouwt deze op. Wanneer u kiest voor de optie opbouwen gaan wij er vanuit dat u (waar nodig) mensen ter beschikking heeft die ons personeel helpen.

Compleet verzorgd

Bij compleet verzorgde attracties zorgen wij voor het op- en afbouwen van de attractie(s) én het begeleiden daarvan. Bij sommige attracties is enige hulp van u nodig. Wij melden dit vooraf op de opdrachtbevestiging. Compleet verzorgde attracties hebben standaard 4 draaiuren, tenzij anders vermeld.

Transportkosten

Bezorg- en ophaalkosten bedragen €15 instaptarief. Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij 4 keer de afstand van de km x €0,95 cent. 2x heen en 2x terug.

Bijvoorbeeld: Uw locatie is 10 km verderop dan rekenen wij €15 + 4 x 10 x €0,95 = €53

Bij een compleet verzorgd pakket blijven wij op de locatie. Daarom rekenen wij voor het bezorgen en ophalen 2 keer de afstand van de km x €0,95 cent. 1x heen en 1x terug. Het instaptarief is €15.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23