Feestpoppen

Feestpoppen

Wij hebben een groot assortiment feestpoppen. Wordt er iemand in de familie Abraham of Sarah? Of heb je een verjaardag van iemand die 25 wordt? Wij verhuren feestpoppen in alle soorten en maten, voor diverse gelegenheden en voor ieder type persoon. Want een feestpop mag natuurlijk niet in de tuin ontbreken wanneer er iemand jarig is. De opblaaspoppen zijn geschikt voor andere leeftijden door de rozet te vervangen.

Niet jarig maar wel een feestpop? Ook voor de geboorte van een kind of ander jubileum verhuren wij diverse poppen en feestartikelen! Voor alle opblaaspoppen rekenen wij 1 dagprijs voor de huur van 3 dagen.

Opblaasfiguren huren

Onze feestpoppen zijn in opgedeeld in zes categorieën:

  • Abraham: een Abraham in de familie of vriendengroep? Wij verhuren diverse Abraham poppen om het feest compleet te maken.
  • Sarah: een Sarah in de familie of vriendengroep? Een Sarah pop mag dan natuurlijk niet ontbreken.
  • Geboorte: vier de geboorte van een kind met een opblaasbare baby van wel 4 meter hoog of met een baby in een politieauto.
  • Jubileum: een trouwdag? Verras het bruidspaar met een mooie pop. Iets anders te vieren zoals een opening van een nieuwe zaak? Bekijk dan eens onze ballonnenboog of zuilen.
  • Verjaardagspoppen: verras een jarige met een mooie pop in de tuin. Wij hebben diverse modellen: altijd eentje die bij de jarige past!
  • Feestartikelen: voor accessoires als vlaggen en een huldeschild kun je ook bij ons terecht.

Wij helpen graag!

Wij hebben een ontzettend groot arrangement feestpoppen. Zo is er altijd een pop geschikt voor jouw gelegenheid. Je huurt al een pop vanaf € 35. De service die wij leveren is optimaal. Haal je de pop zelf op, dan scheelt dat in de kosten. Geen passend vervoer? Wij bezorgen de pop natuurlijk ook op de gewenste locatie. Liever door ons laten opbouwen? Dat kan! Wij bezorgen en bouwen de pop voor je op. Alles kan geregeld worden

Contact opnemen

Huren bij Augie

Onze feestpoppen zijn makkelijk online te bestellen via onze website, maar mailen of bellen mag natuurlijk ook. In Overijssel komen er veel klanten uit: Dedemsvaart, Hardenberg. Ommen en Zwolle. Maar ook in Drenthe leveren wij geregeld poppen, bijvoorbeeld in Hoogeveen, Coevorden en Almelo.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op