indoor springkussenfestival

Een indoor springkussenfestival

Dat is volop spring, glij en klauterplezier, óók als het slecht weer is! Met onze jarenlange ervaring helpt Augie je bij de organisatie van zo’n indoor springkussenfestival.

Een indoor springkussenfestival is dan ook het perfecte evenement in de koudere maanden, bijvoorbeeld in de herfstvakantie of kerstvakantie. En niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen voelen zich weer helemaal kind als ze lekker mogen springen.

Video van 1TWente Enschede: verslag van het Mega Springkussen Festival op Vliegveld Twente waarbij Augie betrokken was in de organisatie.

 

Voor evenementenlocaties, gemeentes of verenigingen

Dit maakt een springkussenfestival dan ook een leuk evenement voor evenementenlocaties die op zoek naar een invulling in bijvoorbeeld de herfstvakantie of kerstvakantie, voor verenigingen om iets leuks te organiseren voor leden of voor gemeentes die de stad meer willen laten leven. Maar ook vele horecabedrijven of evenementenorganisaties kloppen bij ons aan.

Wat komt er bij kijken?

Bij het organiseren van zo’n springkussenfestival binnen komt echter wel wat kijken. Niet alleen het uitkiezen van een goede mix van springkussens, stormbanen en attracties. Ook moet worden gedacht aan zaken als stroomindeling, ruimtevoorziening en veiligheid. Ook is het heel belangrijk dat er altijd toezicht is bij een springkussen. Je kunt hier bijvoorbeeld vrijwilligers voor inzetten, maar ook is het mogelijk dat wij je hier volledig in ontzorgen.

Jarenlange ervaring

Wij van Augie Attracties & Events hebben namelijk jarenlange ervaring in het organiseren van springkussenfestivals. Waar wij ooit begonnen als regionale springkussenverhuurder zijn wij uitgegroeid tot landelijk all-in verhuurspecialist in bijzondere attracties en springkussens. Daarbij hebben wij ook uitgebreide ervaring in het organiseren van evenementen. Waaronder in het jaarlijks organiseren van kinderspeeldagen en springkussenfestivals zoals de Speeldag NL in Hoorn, het Stadshagen Festival in Zwolle en het Springkussenfestival in Hardenberg.

Organiseren springkussenfestival

Met onze kennis en ervaring weten wij wat werkt op welke locatie – en ook wat niet. Wij denken dan ook kritisch met je mee bij de organisatie van een (indoor) springkussenfestival. Dit kan gaan van sparren en meedenken tot het volledig ontzorgen in de organisatie van je evenement.

Wij helpen graag

Van meedenken tot volledig ontzorgen

Wil je hier meer over weten? Bel of mail ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Alvast benieuwd naar ons aanbod springkussens? Bekijk ze hier!

Bekijk de beschikbaarheid en vraag naar de prijzen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op