Kindertrein

Kindertrein Mini Express huren voor winkelcentrum

Kindertrein Mini Express huren

 

 

Kindertrein huren

Boek nu

Mini Express Kindertrein

Boek nu

Normale en luxe kindertrein te huur

Bij Augie Attracties & Events is er een normale en een luxe kindertrein te huur. Beide treinen zijn echte blikvangers. Tijdens feestdagen als Kerst en Sinterklaas worden ze omgetoverd tot Kerst of Sinterklaas Express. De treintjes bieden plek voor 24 kinderen, maar natuurlijk mogen volwassenen ook meerijden!

Entertainment door machinist met fluit en spiegelei

Wanneer je bij ons een trein huurt krijg je niet alleen de trein, maar ook volop entertainment eromheen. Zo wordt de trein bestuurt door een machinist die netjes in pak, compleet met fluit en spiegelei, zorgt voor entertainment van het publiek in en rondom te trein. Ook is er een conducteur om iedereen gedag te zeggen en de ‘kaartjes te controleren’. Een ware belevenis voor de kinderen. Dit wordt versterkt door de nostalgische uitstraling van de kinderlocomotief die echte treingeluiden maakt. En er komt zelfs rook uit de schoorsteen! De kinderen zullen er nog lang over napraten.

Promotiemogelijkheden

Wanneer de mini trein bijvoorbeeld in een winkelcentra wordt ingezet, is het ook mogelijk om reclameborden te plaatsen op de trein. Dit zorgt voor extra promotie voor winkels en bedrijven. Daarbij is het op die manier ook mogelijk om de huur van de trein te laten sponsoren. Andere voordelen van een trein voor kinderen huren zijn:

  • Een opvallende attractie die leuk is voor jong en oud;
  • Er zijn geen extra voorzieningen nodig op de locatie en de trein kan al snel gaan rijden;
  • Een attractie is heel geschikt als seizoensact, bijvoorbeeld met Sinterklaas of Kerst;
  • Het is net als al onze andere attracties een zeer veilige attractie, die ieder jaar wordt gekeurd.

Al met als is een kinder trein de perfecte vorm van entertainment voor allerlei soorten evenementen waar gezinnen op af komen.

Prijzen trein huren

Wat kost het huren van een kindertrein? Klik voor de prijs op één van onderstaande kindertreinen.

Kindertrein huren

Wil je een kindertrein huren? Kijk direct online of er nog één beschikbaar is. Je kunt hem vervolgens zo online boeken. Liever persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken? Bel ons gerust! Ons telefoonnummer is  0523 – 61 48 23.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op