Ga je de Koningsspelen organiseren? Op 20 april 2018 vindt de zesde editie plaats van deze landelijke sportdag. Zoek je als basisschool nog een sportieve en leuke invulling voor deze dag, passend bij het thema BinnensteBuiten? Wil je een sportclinic extra leuk maken? Of werk je als sportvereniging samen met een basisschool en willen jullie gezamenlijk een echte top attractie neerzetten zoals een stormbaan? Dan ben je bij Augie Attractieverhuur aan het juiste adres! Wij verhuren attracties en andere onderdelen voor de Koningsspelen!

Koningsspelen organiseren attractie

Thema BinnensteBuiten: haal binnen naar buiten!

Het Koningspelen thema van 2018 is ‘BinnensteBuiten’, waarbij aandacht wordt gevraagd voor buitenspelen. Daarom is het leuk om datgene wat de kinderen kennen van binnen, naar buiten te halen! Dit kan onder andere met:

Maak een sportclinic extra leuk met attracties

De Koningsspelen draaien om sporten en actief bezig zijn en veel basisscholen organiseren dan ook samen met een sportvereniging een sportclinic. Wil je deze extra feestelijk maken? Deze attracties geven iedere sport een extra fun-factor!

Koninggspelen stormbaan

Wil je een echte blikvanger neerzetten waar alle kinderen enthousiast van worden? Huur dan een stormbaan! Hierop kunnen kinderen heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen. Het is de perfecte manier om sport en spel te combineren en keer op keer een succes.

Zeskamp spellen voor ieder budget

Natuurlijk zijn zeskamp spellen ook nog altijd heel geschikt voor de Koningsspelen. Deze spellen zijn er voor alle leeftijden en iedere portemonnee. Onze zeskampspellen zijn apart van elkaar te huur, maar ook als pakket. Zo verhuren wij het zeskamp budgetpakket met daarin onder andere zaklopen en het letterpakkenspel.

Onbeperkt fruit uitdelen

Bij een gezonde en sportieve dag hoort natuurlijk ook gezond eten. Ook dit kunnen wij verzorgen, met het uitdelen van vers fruit vanuit een frisse fruitkraam.

Koningsspelen organiseren? Bel ons gerust!

Kortom: we hebben alles in huis voor wie aan de slag gaat met de Koningsspelen organiseren! Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jouw school? Bel ons gerust op 0523 – 614823 of vul het contactformulier in. We denken graag met je mee! Ook kun je direct een attractie die je wilt huren reserveren in onze webshop. Het is mogelijk om je attractie(s) zelf op te halen, maar wij kunnen ook het ook bezorgen en ophalen. Tevens kunnen wij alles ook voor je opbouwen en weer afbreken, zodat je er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Offerte op maat?

Graag maken we voor u een passende offerte op maat. Vul het formulier in of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23