Koningsspelen

Wat zijn de Koningsspelen?

De Koningsspelen is hét “beweegfeest” voor de basisscholen. Ieder jaar doen zo’n 6.000 basisscholen en 1,2 miljoen kinderen mee aan dit sportieve feest. In 2013 werden de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd. Dit was in het kader van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Het doel van de Koningsspelen is om leerlingen van de basisschool bewust te laten worden dat bewegen bij een gezond leven hoort. En dat bewegen heel leuk kan zijn.

 

Bewegen is gezond

Tegenwoordig zitten kinderen steeds meer binnen. Ook spelen wordt gedaan van achter een iPad, PlayStation of telefoon. Zonde, want bewegen is juist zo belangrijk voor kinderen. Het is in meerdere opzichten goed voor de ontwikkeling van een kind. Het is goed voor de conditie, motoriek, mentale en sociale ontwikkeling. De Koningsspelen staan in het teken van sport, spel en plezier.

Dat bewegen ook heel leuk kan zijn bewijzen de attracties van Augie

Dans, ren, klim, spring en lach. Augie Attracties & Events is de grootste verhuurder van Noord Nederland en staat bekend om haar grote en gevarieerde aanbod. Wij hebben voldoende keuzemogelijkheden om de kinderen op een leuke manier te laten bewegen. Of je nu kiest voor een Bungee Trampoline, kinder zeskamp, gekke fietsen circuit of onze Oud Hollandse Spellen, de kinderen zullen er met plezier aan deelnemen.

Een thema stormbaan als eye-catcher tijdens de Koningsspelen

Wij verhuren ook stormbanen die erg geschikt zijn voor kinderen. Ze zijn gemaakt in een leuk thema met full colour bedrukking en leuke 3D effecten. Daarnaast zitten er speciale veiligheidsnetten aan de zijkanten van de baan. Deze stormbanen zijn zowel geschikt voor de onderbouw als de bovenbouw. Een thema stormbaan huren voor de Koningsspelen is gegarandeerd een succes. Naast de Kasteel Survivalbaan verhuren wij ook een Jungle Survivalbaan, Draken Survivalbaan en een vrachtwagen survivalbaan. Bekijk hier onze Thema Stormbanen in één overzicht. Stormbaan huren? Ons advies: laat een hindernisbaan door ons bezorgen, opbouwen en begeleiden.

Wij helpen graag!

Basisscholen mogen hun eigen invulling geven aan deze sportieve dag.
Maar weet je niet hoe je het moet organiseren?
Of twijfel je of de spellen geschikt zijn?
Bel of mail ons dan.

Contact opnemen

Ouderwetse gezelligheid

Het is een traditie en het hoort er echt bij. Oud Hollandse Spelletjes. De Koninklijke familie deed ieder jaar fanatiek mee aan de spelletjes tijdens Koninginnedag. Koekhappen, spijker poepen, zaklopen, sjoelen en nog veel meer. Huur onze Oud Hollandse spelletjes en maak er een ouderwets gezellige dag van.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op