Rodeo lul

Rodeo Lul huren: de enige echte!

De rodeostier, die kennen we wel. Wil jij iets origineels op jouw evenement waar nog lang over gepraat wordt? Dat gaat zeker lukken met de rodeo lul, inmiddels beter bekend als “De Lul”. Een mechanische attractie in de vorm van het mannelijk geslachtsdeel. Deze hilarische attractie is al snel hèt hoogtepunt van de avond. Wie durft er een ritje aan op De Lul?

Deze spannende attractie is uniek in Nederland en perfect voor vrijgezellenfeesten, introducties, studentenfeesten of de meer kinky of intieme feestjes. Ook op de grotere festivals is de rodeo pik een geliefde attractie. Net als de ‘standaard’ rodeostier klim je op deze rodeo lul en is het de bedoeling dat je zo lang mogelijk blijft zitten, terwijl de rodeo tekeergaat. Val je eraf? Dan land je zacht op een opblaasbaar valkussen. Deze attractie staat ook wel bekend als De Lul, Rodeo Dildo, Rodeo Penis of Kinky Willy. Uiteraard verhuren we deze Rode Lul aan evenementen bedoeld voor 18+.

Beroemde lul

Inmiddels heeft onze rodeo lul al aardig wat bekendheid opgebouwd. Zo zijn we onmisbaar op het Milkshake Festival in Amsterdam, een festival dat jaarlijks plaatsvindt en populair is in de LGBT-gemeenschap. We worden zelfs “het gezicht van Milkshake” genoemd. Ook op Mysteryland is deze attractie in de vorm van een lul een populaire attractie. En zelfs in het buitenland is “De Lul” bekend, onder andere bij het Pride Festival in Keulen. De enige echte rodeo dildo huur je dan ook bij Augie!

Lees hier het hele artikel!
Het Parool (14 juli 2014): Iedereen houdt van Milkshake en Milkshake houdt van iedereen

Prijzen en beschikbaarheid

Kan jouw festival, vrijgezellenfeest, introductiefeest of ander soort evenement wel een bijzondere attractie gebruiken? Huur dan snel onze Rodeo Lul!

Bekijk beschikbaarheid

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op