Springkussen Dedemsvaart

Springkussen huren

Springkussen huren in Dedemsvaart? Augie heeft een groot assortiment aan springkussens voor ieder type evenement. Van klein tot groot, overdekt, om te springen, klimmen, glijden, survivallen en natuurlijk om te spelen.

Speciaal springkussen Dedemsvaart huren

Augie staat het meest bekend om haar speciale springkussens. Deze zijn opvallend door hun formaat of bijzondere model. Zo hebben we een LEGO brandweer springkussen en een Hot Rod springkussen. Net als een springkussen in de vorm van een vrachtwagen, tractor of piratenschip. Veel van onze springkussens zijn uniek in Nederland. Sommigen hebben we zelfs zelf ontworpen en vind je nergens anders! Naast springkussens om alleen op te springen zijn er ook opblaasbare speelkussens met obstakels, glijbanen of een buikschuifbaan.

Voor ieder evenement een passend springkussen

Onze bijzondere springkussens zijn vanwege hun uitstraling heel geschikt voor een themafeest. Bijvoorbeeld jungle, prinsen en prinsessen of circus. Maar ook zijn onze luchtkussens geliefde eye-catchers op bijvoorbeeld een open dag, bedrijfsfeest, wijkfeest of festival. Voor ieder evenement is er wel een passend springkussen.

Ook voor kleine springkussens om particulier te huren ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zijn het springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen erg geliefd op verjaardagsfeestjes. Je huurt al een particulier springkussen vanaf 35 euro.

Wij helpen graag!

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je advies over het meest passende springkussen voor jouw evenement? Bel ons gerust op 0523 – 614823, vul het contactformulier in of kom gezellig langs voor een kopje koffie en een adviserend gesprek!

Neem contact met ons op

Huren in Dedemsvaart

Wie een springkussen huurt in Dedemsvaart kan deze zelf ophalen in ons bedrijfspand aan Rollepaal 3. Heb je geen passend vervoer? Dan bezorgen wij het luchtkussen graag. Indien gewenst kunnen we het kussen ook voor je op- en afbouwen en zelfs zorgen voor begeleiding tijdens het springen. Zo heb je nergens omkijken naar!

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in attractieverhuur en events staan wij vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart zeven dagen per week voor je klaar, met ons brede en meest complete aanbod attracties, springkussens en Abraham/Sarah poppen van Noord Nederland. De kern van het bedrijf bestaat uit twee vaste medewerkers, Natasja en Jan August, waardoor je veelal contact hebt met dezelfde persoon. Hierdoor houden wij de lijntjes kort. Dit ervaren onze klanten als zeer prettig.

 

Neem contact op