Springkussen huren in Hardenberg? Augie Attractieverhuur heeft het grootste aanbod van de regio Hardenberg. Zowel voor particulieren als voor (grote) evenementen verhuren wij springkussens. Van klein tot groot. Van ‘standaard’ springkussens tot complete opblaasbare survivalbanen met hindernissen. Daarbij staan wij bekend om onze bijzondere springkussens, die eruit springen door hun opvallende formaat of uiterlijk. Want wanneer je een springkussen huurt, doe het dan goed!

Speciale springkussens Hardenberg

Bij ons vind je veel springkussens die je nergens anders tegenkomt en die er echt uitspringen. Bijvoorbeeld een luchtkussen in de vorm van een stoere vrachtwagen, Hot Rod of een met het thema ‘LEGO brandweer’. Met deze blikvangers wordt ieder evenement een succes!

Luchtkussen verhuur voor particulieren

Kleinere springkussens verhuren we veel aan particulieren. Organiseer je een feestje waar ook kinderen komen? Dan is een luchtkussen een garantie tot plezier. Populair zijn het springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen. Al vanaf 35 euro huur je een springkussen.

Waarom bij Augie springkussen verhuur?

Niet alleen hebben wij het grootste aanbod bijzondere springkussen van de regio, ook staan we voor kwaliteit en service. Al onze springkussens voldoen aan strenge veiligheidseisen en worden nadat ze zijn verhuurd altijd door ons opgezet en gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je een veilig en schoon springkussen huurt. Wil je een springkussen huren voor bijvoorbeeld een open dag, sportdag of een publieksevenement? Dan denken we graag met je mee. Met onze ruim 20 jaar ervaring weten we goed wat werkt voor ieder type evenement en waar je rekening mee dient te houden.

Springkussen Hardenberg huren

Wil je een springkussen huren in Hardenberg? Bekijk ons uitgebreide assortiment, maak je keuze en controleer direct online de beschikbaarheid op de door jou gekozen dag. Vanuit Hardenberg is ons pand  in Dedemsvaart eenvoudig en snel te bereiken. Je kunt het luchtkussen zelf ophalen, maar ook laten bezorgen. Wil je nergens omkijken naar hebben? Dan kunnen wij ook het opbouwen en begeleiding tijdens het springen verzorgen.

Bekijk alle springkussens

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23

Augie Attracties & Events is al 20 jaar specialist op het gebied van attractieverhuur. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan spectaculaire attracties voor zowel kinderen, pubers en studenten, maar ook volwassenen. Onze attracties zijn echte blikvangers op ieder feest, evenement of festival. Wij staan bekend om onze stormbanen, Top Attracties en bijzondere springkussens. Vanuit ons pand in Overijssel zijn deze springkussens te huur in o.a. Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg, Nieuwleusen, Slagharen, Zwolle en De Krim en in Drenthe o.a. in Hoogeveen.