Springkussen Hardenberg

Springkussen huren Hardenberg

Springkussen huren in Hardenberg? Augie heeft het grootste aanbod van de regio Hardenberg. Zowel voor particulieren als voor (grote) evenementen verhuren wij springkussens. Van klein tot groot. Van ‘standaard’ springkussens tot complete opblaasbare survivalbanen met hindernissen. Daarbij staan wij bekend om onze bijzondere springkussens, die eruit springen door hun opvallende formaat of uiterlijk. Want wanneer je een springkussen huurt, doe het dan goed!

Speciale springkussens Hardenberg

Bij ons vind je veel springkussens die je nergens anders tegenkomt en die er echt uitspringen. Bijvoorbeeld een luchtkussen in de vorm van een stoere vrachtwagen, Hot Rod of een met het thema ‘LEGO brandweer’. Met deze blikvangers wordt ieder evenement een succes!

Voor ieder evenement een springkussen

Kleinere springkussens verhuren we veel aan particulieren. Organiseer je een feestje waar ook kinderen komen? Dan is een luchtkussen een garantie tot plezier. Populair zijn het springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen. Al vanaf 35 euro huur je een springkussen.

Waarom bij Augie springkussen verhuur?

Niet alleen hebben wij het grootste aanbod bijzondere springkussen van de regio, ook staan we voor kwaliteit en service. Al onze springkussens voldoen aan strenge veiligheidseisen en worden nadat ze zijn verhuurd altijd door ons opgezet en gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je een veilig en schoon springkussen huurt. Wil je een springkussen huren voor bijvoorbeeld een open dag, sportdag of een publieksevenement? Dan denken we graag met je mee. Met onze ruim 20 jaar ervaring weten we goed wat werkt voor ieder type evenement en waar je rekening mee moet houden!

Wij helpen graag!

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je advies over het meest passende springkussen voor jouw evenement? Bel ons gerust op 0523 – 614823, vul het contactformulier in of kom gezellig langs voor een kopje koffie en een adviserend gesprek!

Neem contact met ons op

Springkussen Hardenberg huren

Wil je een springkussen huren in Hardenberg? Bekijk ons uitgebreide assortiment, maak je keuze en controleer direct online de beschikbaarheid op de door jou gekozen dag. Vanuit Hardenberg is ons pand  in Dedemsvaart eenvoudig en snel te bereiken. Je kunt het luchtkussen zelf ophalen, maar ook laten bezorgen. Wil je nergens omkijken naar hebben? Dan kunnen wij ook het opbouwen en begeleiding tijdens het springen verzorgen.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in attractieverhuur en events staan wij vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart zeven dagen per week voor je klaar, met ons brede en meest complete aanbod attracties, springkussens en Abraham/Sarah poppen van Noord Nederland. De kern van het bedrijf bestaat uit twee vaste medewerkers, Natasja en Jan August, waardoor je veelal contact hebt met dezelfde persoon. Hierdoor houden wij de lijntjes kort. Dit ervaren onze klanten als zeer prettig.

 

Neem contact op