Springkussen huren in Hoogeveen? Bij Augie Attractieverhuur ben je aan het juiste adres! Wij hebben namelijk het grootste aanbod springkussens van de regio. Daarbij staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Voor ieder type evenement of feestje is er wat wils. Of het nu gaat om een klein springkussen voor een kinderfeestje of een grote opblaasbare survivalbaan vol met hindernissen voor een publieksevenement. Je huurt het bij ons!

Speciale springkussens Hoogeveen

Augie Attractieverhuur staat bekend om onze bijzondere springkussens die er écht uitspringen. Geen standaard luchtkussen, maar wel één in de vorm van een deinend piratenschip, Hot Rod of brandweer met LEGO-poppetje. Want als je een springkussen huurt, doe het dan goed! Met deze blikvangers wordt ieder evenement gegarandeerd tot een succes.

Luchtkussen verhuur voor particulieren

Kleinere springkussens verhuren we veel aan particulieren. Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of familiefeestje. Met een luchtkussen hebben de kinderen gegarandeerd dolle pret! Ook deze luchtkussens hebben een bijzonder uiterlijk.  Populair zijn het springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen. En wist je dat je voor maar 35 euro al een springkussen huurt? Bekijk onze kleine springkussens.

Waarom springkussen verhuur Augie?

Dat wij het grootste aanbod (bijzondere) springkussens van de regio hebben is één, maar ook ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en service. Al onze springkussens doorstaan geregeld testen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarbij controleren we iedere springkussen nadat hij is verhuurd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze ruim 20 jaar ervaring denken we ook graag met je mee, bijvoorbeeld over de beste keuze en locatie van een luchtkussen op een evenement als een sportdag, open dag, wijkfeest of groot publieksevenement. We weten precies waar je rekening mee dient te houden en adviseren je graag! Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Springkussen Hoogeveen huren

Voor de huur van een springkussen in Hoogeveen kun je ons assortiment online bekijken en direct een attractie reserveren. Ons pand in Dedemsvaart is makkelijk te bereiken vanuit Hoogeveen. Hier kun je zelf het springkussen ophalen en later weer terugbrengen. Ook kunnen wij het springkussen bezorgen, opzetten en zelfs zorgen voor begeleiding tijdens het springen. Zo heb je nergens omkijken naar. Bekijk snel ons aanbod, bekijk de foto’s en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment!

Bekijk alle springkussens

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23

Augie Attracties & Events is al 20 jaar specialist op het gebied van attractieverhuur. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan spectaculaire attracties voor zowel kinderen, pubers en studenten, maar ook volwassenen. Onze attracties zijn echte blikvangers op ieder feest, evenement of festival. Wij staan bekend om onze stormbanen, Top Attracties en bijzondere springkussens. Vanuit ons pand in Overijssel zijn deze springkussens te huur in o.a. Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg, Nieuwleusen, Slagharen, Zwolle en De Krim en in Drenthe o.a. in Hoogeveen.