Springkussen Hoogeveen

Springkussen huren Hoogeveen

Springkussen huren in Hoogeveen? Bij Augie ben je aan het juiste adres! Wij hebben namelijk het grootste aanbod springkussens van de regio. Daarbij staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Voor ieder type evenement of feestje is er wat wils. Of het nu gaat om een klein springkussen voor een kinderfeestje of een grote opblaasbare survivalbaan vol met hindernissen voor een publieksevenement. Je huurt het bij ons!

Speciaal springkussen Hoogeveen huren

Augie staat bekend om onze bijzondere springkussens die er écht uitspringen. Geen standaard luchtkussen, maar wel één in de vorm van een deinend piratenschip, Hot Rod of brandweer met LEGO-poppetje. Want als je een springkussen huurt, doe het dan goed! Met deze blikvangers wordt ieder evenement gegarandeerd tot een succes.

Springkussen verhuur voor ieder event

Kleinere springkussens verhuren we veel aan particulieren. Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of familiefeestje. Met een luchtkussen hebben de kinderen gegarandeerd dolle pret! Ook deze luchtkussens hebben een bijzonder uiterlijk.  Populair zijn het springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen. En wist je dat je voor maar 35 euro al een springkussen huurt?

Waarom springkussen verhuur Augie?

Dat wij het grootste aanbod (bijzondere) springkussens van de regio hebben is één, maar ook ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en service. Al onze springkussens doorstaan geregeld testen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarbij controleren we iedere springkussen nadat hij is verhuurd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze ruim 20 jaar ervaring denken we ook graag met je mee, bijvoorbeeld over de beste keuze en locatie van een luchtkussen op een evenement als een sportdag, open dag, wijkfeest of groot publieksevenement.

Wij helpen graag!

We weten precies waar je rekening mee dient te houden en adviseren je graag! Bel ons gerust op 0523 – 614823, vul het contactformulier in of kom gezellig langs voor een kopje koffie.

Contact opnemen

Springkussen Hoogeveen huren

Voor de huur van een springkussen in Hoogeveen kun je ons assortiment online bekijken en direct een attractie reserveren. Ons pand in Dedemsvaart is makkelijk te bereiken vanuit Hoogeveen. Hier kun je zelf het springkussen ophalen en later weer terugbrengen. Ook kunnen wij het springkussen bezorgen, opzetten en zelfs zorgen voor begeleiding tijdens het springen. Zo heb je nergens omkijken naar!

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op