Springkussen in Overijssel

Springkussen in Overijssel

Springkussen is Overijssel huren? Wij verhuren een zeer groot assortiment springkussens. Van groot tot klein, overdekt, om te springen, klimmen, glijden, survivallen en natuurlijk om te spelen. Wij staan we vooral bekend om onze speciale springkussens.

Springkussen in Overijssel

Onze springkussens zijn opgedeeld in vier categorieën:

  • Kleine springkussens: kinderfeestje, familiefeest of buurtfeest? Deze kleine en goedkope springkussens maken het feest compleet.
  • Midi springkussens: Deze middelgrote springkussens voor kinderen van 4 tot 14 jaar zijn zeer geschikt voor jouw evenement.
  • Springkussen toppers: als enige in Nederland verhuren wij bijzondere en grote modellen. Deze worden landelijk geleverd. Springkussenfestivals zijn onze specialiteit.
  • Spelkussens: bootcamp of survivalkamp? Op onze spelkussen houd je fanatieke competities en wedstrijdjes. Wij leveren ze ook met water!

kinderen op springkussen

Goede service bij Augie

Huur een springkussen in Overijssel voor ieder evenement en voor ieder budget. Je huurt al een springkussen vanaf € 35. De service die wij leveren is optimaal. Haal je het springkussen zelf op dan krijg je een afhaalkorting van 10%! Geen passend vervoer? Wij bezorgen het springkussen graag op de gewenste locatie. Naar wens bouwen wij het springkussen in Overijssel op en af. Wij bieden ook begeleiding aan tijdens het evenement. Alles kan geregeld worden!

Landelijke levering

Wij verhuren vaak een springkussen in Overijssel en Drenthe. In Overijssel komen veel klanten uit: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Slagharen, Ommen, Raalte en Deventer. Uit Drenthe bedienen wij voornamelijk klanten uit: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Assen en Meppel. Onze springkussen toppers leveren wij ook landelijk, aan bijvoorbeeld springkussenfestivals. Of het nu Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of een andere plaats is: met Augie zit je goed!

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op