Springkussen Ommen

Springkussen Ommen huren

Springkussen huren in Ommen? Bij Augie is er ruime keuze aan springkussens voor ieder soort evenement. Van klein tot groot, van alleen om te springen tot een complete luchtkussen survivalbaan.

Speciale springkussens Ommen

Maar Augie staat het met name bekend om haar speciale springkussens. Ze vallen op door hun formaat of bijzondere uiterlijk. Zo is er bij ons een LEGO brandweer springkussen te huur, net als een Hot Rod springkussen. En zoek je een luchtkussen in de vorm van een vrachtwagen, tractor of piratenschip? Ook dan kun je bij ons terecht! Wist je dat veel van onze springkussens uniek zijn in Nederland? We hebben ze zelf laten ontworpen, dus je vindt ze nergens anders! Behalve springkussens waar alleen op gesprongen kan worden, verhuren we ook opblaasbare speelkussens met obstakels, een buikschuifbaan of een opblaasbare glijbaan.

Een passend springkussen voor ieder type evenement

Organiseer je een open dag, wijkfeest of festival? Dan is hier vaak een thema aan gebonden, net als natuurlijk bij een themafeest. Onze bijzondere springkussens zijn ook daarvoor heel geschikt. Bijvoorbeeld voor het thema circus, Wild Wild West of jungle. Voor ieder evenement is er wel een passend springkussen.

Waarom huren bij Augie?

Kleine springkussens verhuren we veelal aan particulieren. Organiseer je een kinderfeestje? Of wil je zeker weten dat ook de kinderen zich vermaken op de familiedag? Dan zit je met een springkussen goed. Het  springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen zijn heel populair op verjaardagsfeestjes. Vanaf 35 euro huur je al een particulier springkussen.

Wij helpen graag!

Bekijk op onze website of het springkussen van jouw keuze beschikbaar is. Vervolgens kun je hem online bestellen. Is de keus zo groot dat je er niet meer uit komt? Neem dan gerust contact met ons op voor advies! Bel op 0523 – 614823, vul het contactformulier in of kom gezellig langs voor een kopje koffie en een adviserend gesprek!

Neem contact met ons op

Springkussen Ommen huren

Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart, hier kun je het door jou gereserveerde springkussen ophalen. Lukt het niet om hem zelf op te halen? Geen probleem! Wij kunnen het luchtkussen ook bezorgen. Indien gewenst kunnen we het kussen ook voor je op- en afbouwen en zelfs zorgen voor begeleiding tijdens het springen. Zo heb je nergens omkijken naar.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in attractieverhuur en events staan wij vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart zeven dagen per week voor je klaar, met ons brede en meest complete aanbod attracties, springkussens en Abraham/Sarah poppen van Noord Nederland. De kern van het bedrijf bestaat uit twee vaste medewerkers, Natasja en Jan August, waardoor je veelal contact hebt met dezelfde persoon. Hierdoor houden wij de lijntjes kort. Dit ervaren onze klanten als zeer prettig.

 

Neem contact op