Springkussen huren in Zwolle? Zoek niet verder! Want bij Augie Attractieverhuur vind je het grootste aanbod van de regio. Wij verhuren springkussens voor particulieren en voor (grote) evenementen. Springkussens van klein tot groot, om alleen op te springen of met hindernissen tot aan opblaasbare survivalbanen. Hierbij staan we bekend om onze bijzondere springkussens die opvallen door hun formaat of bijzondere uiterlijk. Want als je een springkussen huurt, doe het dan goed!

Speciale springkussens Zwolle

Bij ons vind je veel bijzondere springkussens. Bijvoorbeeld met Nemo als thema of in de vorm van een grappige paddenstoel. Huur je voor een evenement waar veel kinderen op af komen? Bijvoorbeeld een open dag, een wijkfeest, een sportdag of publieksevenement? Ga dan voor onze springkussen toppers. Dit zijn grote springkussens en spelkussens, bijvoorbeeld in de vorm van een stoere Hot Rod of vrachtwagen, of een brandweer met grote LEGO-pop. Hiermee wordt het evenement gegarandeerd een succes! Veel springkussens vind je nergens anders, omdat ze speciaal voor ons zijn ontworpen.

Luchtkussen verhuur voor particulieren

De kleinere springkussens verhuren we we veelal aan particulieren, een luchtkussen is dan ook de perfecte aanvulling voor een kinderfeestje of familiefeest. De kinderen zijn al springend uren zoet. Erg populair zijn het springkussen in de vorm van een feesttaartje en het Minion springkussen. Een springkussen huur je al vanaf 35 euro.

Waarom bij Augie springkussen verhuur?

Niet alleen hebben wij het grootste aanbod bijzondere springkussen van Noord Nederland, ook mag je van ons kwaliteit en service verwachten. Al onze springkussens voldoen aan strenge veiligheidseisen en worden nadat ze zijn verhuurd altijd door ons opgezet en gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je een veilig en schoon springkussen huurt.

Springkussen Zwolle huren

Wil je direct een springkussen huren in Zwolle? Je kunt online direct per item de beschikbaarheid zien en deze reserveren. Vanuit Zwolle is het springkussen zelf op te halen in ons pand in Dedemsvaart.  Lukt dit niet? Geen probleem! Wij kunnen het luchtkussen ook bezorgen en indien gewenst ook op- en afbouwen en zelfs zorgen voor begeleiding tijdens het springen. Zo heb je nergens omkijken naar.
Bekijk alle springkussens

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23

Augie Attracties & Events is al 20 jaar specialist op het gebied van attractieverhuur. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan spectaculaire attracties voor zowel kinderen, pubers en studenten, maar ook volwassenen. Onze attracties zijn echte blikvangers op ieder feest, evenement of festival. Wij staan bekend om onze stormbanen, Top Attracties en bijzondere springkussens. Vanuit ons pand in Overijssel zijn deze springkussens te huur in o.a. Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg, Nieuwleusen, Slagharen, Zwolle en De Krim en in Drenthe o.a. in Hoogeveen.