Voetbal spellen

Voetbal spellen: Ga voor het leukste voetbalfeest!

Op zoek naar gave voetbal spellen voor het slotfeest van jouw voetbalvereniging? Wij hebben een ruim aanbod voetbal spellen. Liever iets originelers of met meer uitdaging? Denk dan eens aan een stormbaan of een andere topattractie.

Voetbal spellen

Omdat jullie geen genoeg krijgen van voetbal, hebben wij gave voetbal spellen die het voetbalfeest helemaal afmaken. Doe mee met een potje levend tafelvoetbal. Je zit als poppetje vast aan de buizen van het luchtkussen. Je kunt naar rechts en links schuiven, maar niet naar voor en naar achter. Gegarandeerd vallen, beuken en natuurlijk lachen. Scoor de meeste doelpunten en win!

 

Liever iets anders? Keuze genoeg!

Stormbanen

Met een stormbaan scoor je altijd! Wij hebben Augie stormbanen, maar ook thema stormbanen. Tientallen verschillende. Stel dan zelf je stormbaan samen. Precies op maat en altijd optimaal plezier! Kom je er niet helemaal uit? Wij denken natuurlijk graag met je mee. En dat gaat verder dan alleen de vormgeving van de stormbaan. Wij bieden optimaal advies. Dat houdt in dat wij je adviseren over stroom, wel of geen vrijwilligers en of bijvoorbeeld de baan op de goede positie staat zodat de haringen goed de grond in kunnen. Veiligheid staat voorop! Met een compleet advies wordt het een geslaagd feest!

Bekijk alle stormbanen

Top Attracties

Springen op een trampoline is leuk, maar springen in een bungee trampoline is een ware belevenis! Maak zoveel salto’s en als je kunt of spring tot wel 8 meter in de lucht. De bungee trampoline is een echte blikvanger en geschikt voor jong en oud. Ideaal voor het voetbalfeest! Maar ook de looping bikes, de sweeper en de klimtoren spiderweb zijn een echte aanwinst voor jou evenement! Kom je er niet helemaal uit of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag met een passend advies!

Meer topattracties zien?
Bekijk alle top attracties

Wij helpen graag!

Er komt veel kijken bij het organiseren van een voetbalfeest. Met onze kennis en ervaring weten wij wat werkt op welke locatie – en ook wat niet. Wij denken dan ook kritisch met je mee bij de organisatie. Dit kan gaan van sparren en meedenken tot het volledig ontzorgen in de organisatie van je evenement.

Contact opnemen

Voor elke gelegenheid

Deze attracties zijn voor elk feest, evenement of festival. Geen voetbalfeest, maar een familiefeest. Wij verhuren attracties voor kinderen, pubers en studenten, maar ook voor volwassenen. Je kunt bij ons zelf de attracties afhalen, dat kan schelen in de kosten. Wij bezorgen natuurlijk ook gewoon op locatie. Liever een compleet verzorgd arrangement? Wij brengen en halen de attracties en zorgen voor goede, deskundige begeleiding.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op