Attractieverhuur Groningen

Augie is de attractieverhuurder voor Groningen met het grootste aanbod attracties!

Attractieverhuur Groningen

Wie op zoek is naar attractieverhuur in Groningen is bij bij Augie Attracties & Events aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van attractieverhuur en hebben het grootse aanbod van Noord-Nederland. Zo weet je zeker dat je bij ons een passende attractie vindt voor jouw feestje of evenement. Of je nu alleen een springkussen wilt huren, een grote attractie of zelfs de invulling van een heel evenement wilt verzorgen: wij helpen je aan de juiste attractie(s).

 

Top attracties huren

Onze meest populaire attracties vallen onder de noemer Top Attracties. En die namen hebben ze niet voor niks! Deze attracties zijn echte blikvangers. Ze gaan de hoogte in, zijn uniek of juist heel erg bekend. Iedereen staat in ieder geval altijd te trappelen om deze attracties in te kunnen. De allerkleinsten zijn bijvoorbeeld gek op onze zweefmolen. De iets oudere kinderen staan in de rij voor het springkussen met vrije val en de bungee trampoline en een fietsattractie als de Looping Bikes is heel populair onder studenten.

Langste stormbaan ter wereld!

Ook stormbanen zijn ontzettend populair, bijvoorbeeld op een introductieweek, sportdag of zeskemp of tijdens een obstacle run, bootcamp of mudrace. Bij Augie huur je unieke stormbanen. Wij hebben namelijk onze eigen stormbanen ontworpen die zo uitdagend mogelijk zijn. Deze stormbanen kun je ook nog eens met elkaar combineren en zo de meest uitdagende of leukste stormbaan samenstellen. Ook de langste stormbaan ter wereld vind je in ons assortiment Deze ultieme survivalbaan is maar liefst 375 meter lang!

Bekijk alle stormbanen

Springkussens huren: alle vormen en maten

Natuurlijk is een springkussen ook altijd een goed idee als het gaat om het opleuken van een evenement voor kinderen. Helemaal leuk is het als deze springkussens er spectaculair uitzien. Wij verhuren unieke springkussens in bijzondere uitvoeringen. Ook hebben ze obstakels, wat het voor de kinderen nóg leuker maakt! Bijvoorbeeld een springkussen in de vorm van een stoere vrachtwagen of tractor?

Bekijk alle springkussens

Attractieverhuur in Groningen

Kortom: voor ieder evenement hebben we iets passends. Bekijk snel het aanbod op onze website. Je kunt direct per attractie de beschikbaarheid bekijken en hem ook direct reserveren. Wij bezorgen onze grotere attracties door heel Nederland, dus ook in Friesland.
Zie je door de bomen het bos niet meer? Bel ons gerust voor advies over de beste attractie voor jou evenement in Friesland.  Bel ons op  0523 – 614823 of via het contactformulier.

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op