Grootste aanbod van Overijssel

Attractieverhuur Overijssel

Ben je op zoek naar attractieverhuur in Overijssel? Augie is al 20 jaar specialist en heeft het grootste aanbod attracties van de regio! Bij ons huur je springkussens, stormbanen en nog veel meer.

Attractieverhuur Overijssel

Ben je op zoek naar attractieverhuur in Overijssel? Augie Attractieverhuur is al 20 jaar specialist als het gaat om attractieverhuur. Of je nu alleen een springkussen wilt huren of op zoek bent naar de complete invulling van een wijkfeest, festival of sportdag. Wij hebben de passende attractie en vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart verhuren we door heel Nederland. Daarbij kunnen we dankzij onze 20 jaar aan ervaring goed met je meedenken over het meest geschikte type attractie voor jouw evenement.

Bijzondere springkussen huren

Het meest populair zijn onze bijzondere springkussens, stormbanen en Top Attracties. De springkussens die wij verhuren zien er niet alleen spectaculair uit, ook hebben ze vaak obstakels die het voor kinderen extra leuk maken om erop te spelen. Wat dacht je van een LEGO brandweer springkussen met glijbaan, een tractor springkussen of zelfs een krokodil springkussen met een open en dicht gaande bek? Een springkussen is de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een wijkfeest of open dag, maar ook om particulier te huren. En dit kan al vanaf 35 euro.

Langste stormbaan ter wereld!

Onze stormbanen zijn ook erg populair. En wist je dat de langste stormbaan ter wereld komt uit Overijssel? Met maar liefst 375 meter aan spring-, glij- en klimplezier is dit de ultieme survivalbaan. Ook verhuren we kleinere stormbanen, die erg geliefd zijn bij het organiseren van een sportdag, zeskamp of introductieweek voor studenten.

Bekijk alle stormbanen

Top attracties huren

Wanneer je echt iets bijzonders wilt op je feest, evenement of festival, kijk dan eens bij onze Top Attracties. Deze maken ieder evenement onvergetelijk. Ze gaan de hoogte in, zijn heel bekend of juist uniek in hun soort. Zoals een zweefmolen voor de allerkleinsten, een springkussen met vrije val voor de grotere kinderen (en volwassenen!) en de ontzettend populaire Looping Bikes voor studenten. Mag er wel een beetje competitie in zitten? Dan is bubble voetbal een absolute aanrader.

Bekijk alle Top attracties

Populair in deze categorie

Reserveren bij Augie Attractieverhuur Overijssel

Kortom: als ervaren specialist op het gebied van attractieverhuur hebben we altijd iets passends voor je evenement. Kijk gerust eens rond in onze webshop. Weet je al welke attractie je wilt huren? Reserveer hem dan eenvoudig door hem in de winkelwagen te plaatsen. Je ziet dan ook direct of de attractie beschikbaar is op de door jou gekozen dag.

Contact opnemen

Wil je graag vrijblijvend advies of een offerte op maat? Bel ons dan op 0523 – 614823, stel je vraag via het contactformulier, of kom gezellig langs voor een adviserend gesprek onder het genot van een kop koffie. Wij verhuren vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart (Overijssel) o.a. in Hardenberg, Ommen, De Krim, Zwolle, Nieuwleusen en Slagharen, maar ook ver daarbuiten!

 

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op