Een introductieweek organiseren, bijvoorbeeld voor scholieren of studenten, kan in vele vormen. Maar hoe dan ook is het belangrijk dat er activiteiten zijn waarbij je elkaar leert kennen, waarbij je werkt aan teambuilding én natuurlijk waarbij je lol hebt. Want een introductieweek is nuttig, maar vooral ook leuk. Welke attracties zijn hiervoor geschikt? We zetten de drie populairste attracties onder jongeren voor je op een rij.

  1. Looping Bikes

De absolute topper onder jongeren en studenten: looping bikes. Ook wel bekend als space bikes of ‘fietsen over de kop’. En dat laatste is ook precies wat je in deze attractie doet. Je fietst letterlijk over de kop.
De deelnemers nemen plaats op de fietsen van deze perfecte studentenattractie en worden voor de veiligheid goed ingesnoerd. Daarna fietsen ze één minuut lang zo hard als ze kunnen. Degene die de meeste rondjes over de kop maakt heeft gewonnen.
Deze attractie is al vaak dè blikvanger geweest tijdens introductiedagen voor hogescholen of middelbare scholen, maar ook op bekende festivals was het een ware publiekstrekker. Deze attractie is extra leuk met een goedgebekte host erbij. Deze kunnen wij ook voor je verzorgen. En geloof ons, je blijft kijken bij deze attractie en uiteindelijk kan niemand de verleiding weerstaan om zelf ook een rondje te maken.

Looping Bikes Truckersfestival Balkbrug

Looping Bikes op het Truckersfestival in Balkbrug

Prijzen en beschikbaarheid

2. Stormbaan

Een stormbaan doet het altijd goed. Een grote opblaasbare hindernisbaan waar je zo snel mogelijk overheen moet zien te rennen, terwijl je jezelf manoeuvreert langs allerlei grappige obstakels.
Stormbanen zijn er in allerlei soorten en maten. Kort of lang. Makkelijk of moeilijk. Met of zonder water. Bekijk alle stormbanen hier. Kom je er niet uit? Vraag ons dan gerust om advies.

Prijzen en beschikbaarheid

3. Kratstapelen

Studenten drinken nog wel eens bier en hebben dus ook wel eens lege kratten in huis. En daar zijn ze vaak heel creatief mee. Ze dienen als zitmeubel, als fietskrat of zelfs als onderstel voor een hoogslaper. Voor een beetje spanning en sensatie is het leuk om te kijken hoeveel (bier)kratten je op elkaar kunt stapelen. Oftewel: het ouderwetse kratstapelen. Maar dan wel veilig ingesnoerd, want 9 meter is wel erg hoog.
Kratstapelen is een eenvoudige, maar ontzettend populaire attractie onder studenten. Het gaat erom hoeveel kratten je op elkaar kunt stapelen. Tot de achtste gaat het nog wel, maar daarna begint de stapel wel heel erg te wankelen. Deelnemers staan vaak te trillen op hun benen. En willen ze deze game uitspelen? Dan moeten ze tot 25 kratten, oftewel 9 meter hoog! Een spannende en competitieve attractie waarbij behendigheid centraal staat.
kratstapelen
Prijzen en beschikbaarheid

Introductieweek organiseren

Ga je een introductieweek organiseren? Of ben je verantwoordelijk voor een aantal van de activiteiten tijdens een introductieweek? Dan zijn bovenstaande activiteiten leuke opties voor studenten en jongeren. Maar ook zijn er voldoende andere populaire attracties voor jongeren en studenten. Kijk rond op onze site voor het uitgebreide aanbod of mail of bel ons voor advies. Want met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat werkt voor welke leeftijden, locatie en type evenement. Neem contact met ons op.
Wil je een van bovenstaande attracties huren? Klik dan op de attractie. Je kunt vervolgens direct de prijzen en beschikbaarheid bekijken en een offerte opvragen, of direct online boeken.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23