De laatste week voor de zomervakantie is vaak een rare week. De kinderen zijn met hun aandacht al bij de vakantie, de lessen lopen meestal niet meer gewoon door en stiekem hebben de leraren ook zin in de vakantie. Een spetterende laatste schooldag voor jouw basisschool zorgt voor een mooie overgang tussen les en vakantie. Augie Attracties en Events heeft alles in huis om een spetterende laatste schooldag te organiseren. Bekijk hieronder een aantal van de laatste schooldag ideeën. 

Zo hebben we verschillende leuke laatste schooldag attracties en spellen voor kinderen van jong tot oud, én voor ieder budget. Van een spectaculaire stormbaan tot een popcorn machine en van Oud-Hollandse spelletjes voor buiten tot grappige voetbalspellen. Oftewel: van bijzondere attracties tot leuke spelletjes voor buiten. Hierbij een kleine greep uit de mogelijkheden:

Kies een thema

Een leuk idee om de dag verder aan te kleden is om een thema te kiezen, bijvoorbeeld cowboys & indianen, circus of boerderij. Laat de docenten zich verkleden om in het thema te passen en organiseer activiteiten die binnen het thema passen. Bij Augie vind je diverse attracties en activiteiten die passen binnen deze thema’s. Zo hebben we verschillende soorten thema-springkussens, attracties die passen bij een bepaald thema en kun je kinderen laten schminken in een bepaald thema. 

Hulp nodig? Bel ons!

Als attractieverhuurder met ruim 20 jaar ervaring denken we graag met je mee, om te kijken hoe je het meeste haalt uit jouw budget. Ook kunnen we je vertellen welke attracties en laatste schooldag spelletjes passend zijn bij bepaalde thema’s en welke andere laatste schooldag activiteiten passend zijn.  Neem gerust contact met ons op voor advies. Bel naar 0523 – 614823 of mail ons via info@augie.nl.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23