Stormbaan

Stormbaan huren

Een stormbaan huren maakt je evenement gegarandeerd tot een succes. Het is een blikvanger die direct de aandacht trekt en zowel kinderen, jongeren als ook volwassenen kunnen zich er uren op vermaken. Of het nu gaat om een wijkfeest, sportdag, open dag of een groot evenement: met stormbaan verhuur van Augie Attracties & Events zit je goed.

Wij verhuren stormbanen, ook wel survivalbanen, in alle soorten en maten en hebben het meest complete aanbod van Noord-Nederland. Daarbij mogen we ook de langste stormbaan ter wereld tot ons assortiment rekenen! Ga je voor een kleine baan van 10 meter, of wil je een parcours van 400 meter? Het is allemaal mogelijk!

Soorten stormbanen

Onze opblaasbare banen zijn kort gezegd te verdelen in vijf categorieën:

Waarom bij Augie een stormbaan huren?

Niet alleen hebben wij het grootste aanbod stormbanen van Noord-Nederland, ook ben je bij ons verzekerd van service en kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche weten wij bij het plaatsen van een attractie precies waar je op moet letten en welke mogelijkheden er zijn op de door jou gekozen locatie. Of het nu gaat om een kleine stormbaan of het opzetten van een compleet survivalevenement. Daarbij worden onze stormbanen regelmatig gekeurd en voldoen ze aan strenge veiligheidseisen. Onze kleinere stormbanen kun je zelf ophalen en opbouwen, of alles door ons laten verzorgen. Bij grotere banen verzorgen wij alles om de veiligheid te garanderen. Zo weet je zeker dat iedereen veilig de baan kan bestormen! Wij hebben ook de langste stormbaan ter wereld: deze baan groeit ieder jaar door onze nieuwe aanwinsten en is ondertussen alweer meer dan 500 meter lang!

 

Direct reserveren of advies?

Wil je meer weten of direct reserveren? Bekijk onze stormbanen en maak je keuze! Je kunt per item direct zien of deze op de door jou gekozen datum beschikbaar is. Wil je graag even overleggen of heb je advies nodig? Bel ons dan gerust op 0523 – 614823.

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in attractieverhuur en events staan wij vanuit ons bedrijfspand in Dedemsvaart zeven dagen per week voor je klaar, met ons brede en meest complete aanbod attracties, springkussens en Abraham/Sarah poppen van Noord Nederland. De kern van het bedrijf bestaat uit twee vaste medewerkers, Natasja en Jan August, waardoor je veelal contact hebt met dezelfde persoon. Hierdoor houden wij de lijntjes kort. Dit ervaren onze klanten als zeer prettig.

 

Neem contact op