Het grootste aanbod

Attractieverhuur Drenthe

Op zoek naar attractieverhuur in Drenthe? Bijvoorbeeld voor het huren van een bungee trampoline, stormbaan of jenga mega attractie? Dan ben je bij Augie Attractieverhuur aan het juiste adres! Wij hebben het meest brede aanbod attracties van Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland bij elkaar!

Attractieverhuur Drenthe

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een wijkfeest of een groot publieksevenement of festival: onze attracties maken het altijd tot een evenement om nooit te vergeten! Vooral onze populaire topattracties zijn echte blikvangers en maken ieder evenement tot een succes. Hieronder vallen onder andere looping bikes (waarbij je als het ware hoog in de lucht salto’s fietst), bubble voetbal en de ultimate survivalbaan.

Kinderattracties

Behalve deze spectaculaire topattracties zijn bij ons ook leuke kinderattracties te huur. Zo hebben wij een ontzettend ruime keus aan bijzondere springkussens, maar ook een mini-trein of bijvoorbeeld een draaimolen te huur.

Bekijk onze top attracties

Waarom Augie Attracties & Events?

Waarom huren bij Augie Attracties & Events? Niet alleen heb je bij ons de meest ruime keus aan attracties van de regio, ook weet je bij ons zeker dat het goed is. Service en kwaliteit vinden wij namelijk heel belangrijk. Al onze attracties worden na verhuur weer bij ons opgezet en zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt. Daarnaast worden ze regelmatig gekeurd en voldoen ze aan de strengste veiligheidseisen.

Daarbij gaat het bij ons om meer dan alleen een attractie huren. Organiseer je een evenement in Drenthe? Dan denken we graag mee over de juiste invulling van het entertainment, de beste plek voor een attractie en eventueel de verdere invulling van het evenement. Met meer dan 20 jaar ervaring in attractieverhuur op locaties in heel Nederand weten wij ondertussen als geen ander wat wel en niet werkt.

Attractieverhuur Drenthe

Kortom: met ons ruime aanbod attracties en onze jarenlange kennis en ervaring weet je zeker dat de perfecte attractie bij ons vindt voor jouw evenement! Kijk gerust rond op onze website voor attractieverhuur Drenthe. Wil je dat we met je meedenken? Dat doen we graag! Bel ons daarvoor op 0523 – 614823 of stel je vraag via het contactformulier. We kijken uit naar ons volgende evenement in het gezellige Drenthe!

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op