Top attracties

Top attracties: echte blikvanger op jouw event!

Deze top attracties zijn echte blikvangers op je feest, evenement of festival. Ze gaan de hoogte in, zijn heel bekend of juist uniek in hun soort. We hebben toppers voor zowel kleine kinderen als grotere kinderen, jongeren en volwassenen.

Wat dacht je van een zweefmolen voor de allerkleinsten, een springkussen met vrije val (base jump) voor de grotere kinderen en de ontzettend populaire Looping Bikes voor jongeren? Voor wie wel in is voor een beetje competitie zijn bubbel voetbal of een quad circuit echte aanraders.

Met onze toppers weet je zeker dat je iets bijzonders op je evenement hebt staan en veel ‘ooooh’s’ en ‘aaaah’s’ zult horen. Omdat ze zo geliefd zijn leveren we ze door heel Nederland. Bekijk snel al onze producten en maak je evenement onvergetelijk!

Sweeper kinderattractie

Soorten top attracties

Wij hebben verschillende categorieën:

  • Kindertreinen: Een kindertrein huren is een perfect idee wanneer je jouw evenement leuk wilt maken voor jong en oud! Een echte blikvanger op jou event!
  • Springkussen toppers: Gegarandeerd klim-, glij- en springplezier met onze springkussen toppers! Voor elk thema is er een gaaf springkussen.
  • Ultimate survivalbaan: De grootste en langste stormbaan ter wereld huur je bij Augie! Deze Ultimate Survivalbaan is meer dan 500 meter lang! De ultieme uitdaging!

Wij helpen graag!

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je advies over het meest passende attractie voor jouw evenement? Bel ons gerust op 0523 – 614823, vul het contactformulier in of kom gezellig langs voor een kopje koffie en een adviserend gesprek!

Contact opnemen

Landelijke levering

Wij verhuren vaak in Overijssel en Drenthe. In Overijssel komen veel klanten uit: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Slagharen, Ommen, Raalte en Deventer. Uit Drenthe bedienen wij voornamelijk klanten uit: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Assen en Meppel. Onze toppers leveren wij ook landelijk, aan bijvoorbeeld festivals. Of het nu Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of een andere plaats is: met Augie zit je goed!

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op