Meest uitgebreide aanbod van Noord Nederland

Attractieverhuur Friesland

Organiseer je een evenement in Friesland en wil je er nog een goede publiekstrekker aan toevoegen? Met een opvallende attractie zit je zeker goed! Lees snel meer over onze bijzondere springkussens, stormbanen en de toppers onder de attracties.

Attractieverhuur Friesland

Attractieverhuur in Friesland? Bij Augie ben je aan het juiste adres! Als specialist in attractieverhuur met het grootste aanbod van Noord Nederland weet je zeker dat je bij ons een passende attractie vindt voor jouw event. Of het nu gaat om een springkussen, een grote publieksattractie zoals bungee trampolines of zelfs de invulling van een compleet evenement: wij verhuren het.

Springkussens huren in alle vormen en maten

Onze springkussens, stormbanen en Top Attracties zijn het meest geliefd. En dat is niet voor niks! Zo huur je bij ons springkussens die je nergens anders vindt. Ze zien er niet alleen spectaculair uit, ook hebben ze vaak obstakels die het voor kinderen extra leuk maken om erop te spelen. Wat dacht je van een springkussen/survivalbaan in de vorm van een stoere vrachtwagen of  tractor? Natuurlijk hebben we ook ‘standaard’ springkussens. Je huurt al een springkussen vanaf 35 euro!

Langste stormbaan ter wereld!

Stormbanen zijn ook ontzettend populaire attracties, bijvoorbeeld op een sportdag, zeskamp, introductieweek of voor een mudrace, bootcamp of obstacle run. Onze stormbanen zijn net als onze springkussen uniek in hun soort. We hebben onze eigen stormbanen ontwikkeld, die zo uitdagend mogelijk zijn. Deze stormbanen kun je ook met elkaar combineren en zo zelf de moeilijkste, leukste of meest bijzondere stormbaan samenstellen. Ook verhuren wij de langste stormbaan ter wereld! Dit is dé ultieme survivalbaan van maar liefst 375 meter!

Bekijk alle stormbanen

Top attracties huren

Wil je je jouw feest, evenement of festival echt bijzonder maken? Kies dan voor één van onze Top Attracties. Dit zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de echte toppers onder de attracties. Ze gaan de hoogte in, zijn uniek in hun soort, óf juist heel bekend. Eén aanblik is al genoeg om je bezoekers enthousiast te maken.

Zo zijn de allerkleinsten dol op onze zweefmolen. De wat oudere kinderen zijn (en volwassenen net zo goed) zijn niet af te slaan van een springkussen met vrije val en de bungee trampoline en studenten staan in de rij voor een fietsattractie als de Looping Bikes. Benieuwd naar de rest van deze Top Attracties? Bekijk ze snel!

Attractieverhuur in Friesland

Kortom: als ervaren specialist op het gebied van attractieverhuur met het grootse aanbod van Noord Nederland hebben we voor ieder evenement iets passends. Bekijk het aanbod op onze website. Ben je er al uit welke attractie je wilt huren? Reserveer hem dan door hem in de winkelwagen te leggen.Wij leveren onze attracties door heel Nederland, dus ook in Friesland.

Ben je er nog niet uit of kun je wel wat advies gebruiken? Bel ons gerust! We denken graag met je mee en dankzij onze jarenlange ervaring weten we goed wat werkt op verschillende soorten evenementen en locaties en waar je rekening mee dient te houden.  Je bereikt ons op telefoonnummer 0523 – 614823 of via het contactformulier. We kijken er naar uit om jouw evenement nóg leuker te mogen maken!

Contact opnemen

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op