Springkussenfestival organiseren

Outdoor springkussenfestival

Organiseer je dit jaar een evenement in de zomer? Ga dan eens een springkussenfestival organiseren! Een springkussenfestival organiseren is een flinke klus, maar het klim-, glij- en springplezier is groot! Augie heeft jarenlange ervaring en weet welke springkussens passen bij jouw evenement! Wij kunnen je advies geven, helpen organiseren maar je ook volledig ontzorgen en het evenement compleet voor je regelen.

Met een springkussen evenement is er voor ieder wat wils. Niet alleen kinderen vinden het heerlijk om lekker los te gaan op een springkussen. Ook volwassenen hebben de grootste lol op de springkussens. Wij hebben een groot aantal bijzondere springkussens. Maak je evenement helemaal af met onze top attracties en stormbanen.

Springkussenfestival organiseren

Er komt veel kijken bij de organisatie van een springkussenfestival. Heb je al een locatie, dan moeten er aan een aantal zaken worden gedacht. Stroomvoorzieningen, ruimtevoorziening en veiligheid. Daarnaast moet je een goede mix van springkussens uitzoeken. En zet je alleen springkussens neer of ook stormbanen en andere attracties? Voor de veiligheid is het heel belangrijk dat er altijd toezicht is bij een springkussen. Dat kunnen vrijwilligers zijn die meehelpen op uw evenement, maar het is ook mogelijk om de werknemers van Augie hiervoor in te zetten.

Je kunt zowel binnen als buiten een springkussenfestival organiseren! Lees hier alles over het organiseren van een indoor springkussenfestival.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van springkussenfestivals. Wij organiseren jaarlijks kinderspeeldagen en festival zoals Springkussenfestival Hardenberg, Speeldag Nederland en het Stadshagen Festival. Wij zijn een landelijke all-in verhuurspecialist en verhuren bijzondere attracties en springkussens.

Heb je interesse of vragen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

Wij helpen graag!

Er komt veel kijken bij het organiseren van een springkussenfestival. Met onze kennis en ervaring weten wij wat werkt op welke locatie – en ook wat niet. Wij denken dan ook kritisch met je mee bij de organisatie van een (outdoor) springkussenfestival. Dit kan gaan van sparren en meedenken tot het volledig ontzorgen in de organisatie van je evenement.

Neem contact met ons op

Top attracties en stormbanen

Wil jij je evenement compleet maken met onze top attracties of met een stormbaar? Wij hebben een breed aanbod Top attracties voor kinderen en volwassenen. Onze attracties en stormbanen zijn een blikvanger op elk evenement! Wij leveren dan ook landelijk. Hieronder een kleine greep uit onze populaire attracties. Bekijk hier alle Top attracties en stormbanen.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Augie Attracties & Events

Dé verhuur specialist voor full-service feesten en evenementen

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Naast bijzondere Top Attracties kunt u bij ons ook terecht voor stormbanen, springkussens, zeskampen, Oud Hollandse spellen en creatief kindervermaak. Wij leveren full-service dienstverlening. Wij inventariseren, organiseren en realiseren een feest of evenement afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. U kunt altijd rekenen op ons team met experts. Zowel bij het maken van uw offerte als op de dag van uw evenement. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bedrijfsfeesten, evenementenorganisaties en festivals,  maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen en winkelcentra. Door ons grote aanbod  Abraham-, Sarah- en andere feestpoppen weten klanten in de regio, maar ook ver daarbuiten, ons te vinden.

 

Neem contact op