Springkussenfestival organiseren

Outdoor springkussenfestival

Organiseer je dit jaar een evenement in de zomer? Ga dan eens een springkussenfestival organiseren! Een springkussenfestival organiseren is een flinke klus, maar het klim-, glij- en springplezier is groot! Augie heeft jarenlange ervaring en weet welke springkussens passen bij jouw evenement! Wij kunnen je advies geven, helpen organiseren maar je ook volledig ontzorgen en het evenement compleet voor je regelen.

Met een springkussen evenement is er voor ieder wat wils. Niet alleen kinderen vinden het heerlijk om lekker los te gaan op een springkussen. Ook volwassenen hebben de grootste lol op de springkussens. Wij hebben een groot aantal bijzondere springkussens. Maak je evenement helemaal af met onze top attracties en stormbanen.

Springkussenfestival organiseren

Er komt veel kijken bij de organisatie van een springkussenfestival. Heb je al een locatie, dan moeten er aan een aantal zaken worden gedacht. Stroomvoorzieningen, ruimtevoorziening en veiligheid. Daarnaast moet je een goede mix van springkussens uitzoeken. En zet je alleen springkussens neer of ook stormbanen en andere attracties? Voor de veiligheid is het heel belangrijk dat er altijd toezicht is bij een springkussen. Dat kunnen vrijwilligers zijn die meehelpen op uw evenement, maar het is ook mogelijk om de werknemers van Augie hiervoor in te zetten.

Je kunt zowel binnen als buiten een springkussenfestival organiseren! Lees hier alles over het organiseren van een indoor springkussenfestival.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van springkussenfestivals. Wij organiseren jaarlijks kinderspeeldagen en festival zoals Springkussenfestival Hardenberg, Speeldag Nederland en het Stadshagen Festival. Wij zijn een landelijke all-in verhuurspecialist en verhuren bijzondere attracties en springkussens.

Heb je interesse of vragen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

Wij helpen graag!

Er komt veel kijken bij het organiseren van een springkussenfestival. Met onze kennis en ervaring weten wij wat werkt op welke locatie – en ook wat niet. Wij denken dan ook kritisch met je mee bij de organisatie van een (outdoor) springkussenfestival. Dit kan gaan van sparren en meedenken tot het volledig ontzorgen in de organisatie van je evenement.

Neem contact met ons op

Top attracties en stormbanen

Wil jij je evenement compleet maken met onze top attracties of met een stormbaar? Wij hebben een breed aanbod Top attracties voor kinderen en volwassenen. Onze attracties en stormbanen zijn een blikvanger op elk evenement! Wij leveren dan ook landelijk. Hieronder een kleine greep uit onze populaire attracties. Bekijk hier alle Top attracties en stormbanen.

Advies nodig?

Graag adviseren we je vrijblijvend over de invulling van jouw evenement. Stel je vraag via het formulier of bel ons direct:

Telefoon 0523 - 61 48 23
August en Natasja

Over ons

Augie Attracties & Events als betrouwbare verhuurder

 

Augie Attracties & Events heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de attractie verhuur. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod attracties, stormbanen en springkussens van Noord- en Oost-Nederland. Hierdoor zijn een begrip geworden in de branche. Vele tevreden klanten gingen je voor. Bedrijven, maar ook sportverenigingen, buurtverenigingen, winkelcentra, evenementenorganisaties en festivals. En ook de particuliere klant weet ons te vinden voor de huur van een Abraham of Sarah pop of een springkussen voor een feestje of familiedag.

 

 

Neem contact op